Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Thursday, December 30, 2010

khairul fahmi penjaga gol Malaysia tu hensem kannnnnn

salam readers, oke tajuk je pom dah nampak macam gatal, heh??? elehh2 nak cakap I gatal, macam korang tak pernah puji orang puji pulak

yang laki mesti pernah puji macam nie "pempuan tu cantikkk kot, cutenyeee", yang pempuan mesti tak lari dari puji macam nie "hensemnyee laki tu", mesti pernah kannnnn, kalau cakap TAK PERNAH korang memang penipu haha

biasala tu puji memuji, cantik & hensem tu subjektif, lain orang lain pandangannye terhadap benda subjektif tu, btw sekalung ucapan tahniah untuk pemain Malaysia ye =)

.khairul fahmi berbaju merah.

kenal khairul fahmi?? tak kenal sila google hahak, khairul fahmi yang penjaga gol tuuuu *kalau tak silap*, hensemmmmm kannn dye awww *gaya gedikkk*

tapi kekecewaan mula teserlah si situ sebab tak yah nak berangan-berangan, dye dah berpunya, DAH BERPUNYA

nak tau siapa kekasih hati abang khairul fahmi tu????? klik AIMIE HARMELIA, kakak...mesti best kannn dapat bf pemain bola sepak negara

tapi takdela kecewa sangatttt pon, sesaje gurau, gilerrr kau, tak pasal memasal ada yang kena makan pelempang dengan kakak AIMIE HARMELIA :P


kakak AIMIE HARMELIA *kalau dye bace*, zati gurau je tautau, jangan ambil atau simpan dalam hati, btw gud luck & all the best for both of u =)
kata ati: bf kakak AIMIE HARMELIA pemain bola sepak, kalau bf I blogger boleh? lalalalarikkkkkkk :P

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

4 kritikan membina:

Ateynmohd on December 30, 2010 at 3:15 AM said...

nak bf blogger ? boleh2..tapi carik yg encem2 & popular sket eyh ? hehehe :) bwu ngam nan zaty sbb zaty comel..hehee :)

zati on December 30, 2010 at 3:19 AM said...

@Ateynmohd
hehehe sis dah ada calon ke untuk zati?? boleh juga kalau nak calonkan mane2 blogger laki kat zati hahahak :P

*joke only* =)

man yusoef on December 30, 2010 at 9:48 AM said...

ah help...semua gadis MAlaysia hari ni memuja Fahmi..hahaha

zati on December 30, 2010 at 11:49 AM said...

@man yusoef
hahaha virus kahirul fahmi melanda sudah :P

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!