Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Thursday, December 30, 2010

gara-gara penangan khairul fahmi

salam readers, oke berbalik pada entry I malam tadi khairul fahmi penjaga gol Malaysia tu hensem kannnn, bila bukak je blog tadi memang penuhhhh dalam dashborad I sumer duk bercerita pasal khairul fahmi

malam tadi dah terjah blog awek dye, pagi tadi pom terjah juga, fuhhhh blog awek dye macam pisang gorenggggg kottttt, untung tuan badan

lepastu bukak nuffnang sebab nak tengok keywords, ape yang I dapat??? jengjengjeng

.tengok yang bertanda merah tu.

perghhhh penangan khairul fahmi macam pisang goreng panasssss, panasssdanpanasssss, yang tak boleh blaa ada pulak yang cari KHAIRUL FAHMI TAK HENSEM

hahahahadoiiiii, jelesssss laaa tu sebab semua pempuan duk admire khairul fahmi, dye hensem oke, *mamtikkkk aku kene dengan awek dye nanti*

oke, esok cutiiiiiiiiiiiiiiii yeayyyy *seronok cuti macam aku pulak yang kejeeee*, teruskan mencari khairul fahmi tu hahaha :P
PENCARIAN HEADER TERCANTIK SUDAH BERMULA, KLIK SINI & TICK PADA KOTAK KEEMPAT UNTUK MENGUNDI
kata ati: hot gilerrr sekarang nie pasal khairul fahmi & awek dye

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

8 kritikan membina:

liyanaziz on December 30, 2010 at 1:50 PM said...

hukhukhukhukhuk.. dia dah ada awekss.. kikikikiki

zati on December 30, 2010 at 1:52 PM said...

@liyanaziz
tu laa pasal, ku keciwa miahahaha :P

Ujang9897 on December 30, 2010 at 2:17 PM said...

tau takper..die tgh top

zati on December 30, 2010 at 2:22 PM said...

@Ujang9897
untung tuan badan huhu ^^

Ryoma Ekhizen on December 30, 2010 at 4:29 PM said...

jom join this contest sebab kamu sudah di tag...

http://ryoma-hazone.blogspot.com/2010/12/contest-fesyen-untuk-semua.html

zati on December 30, 2010 at 4:33 PM said...

@Ryoma Ekhizen
fesyen?? hoho insyaallah =)

zuar on December 31, 2010 at 12:55 AM said...

hensem sungguh yang komen blog entri pasal khairul fahmi ni..hua3

zati on December 31, 2010 at 1:01 AM said...

@zuar
hahaha siapa laa tu :P

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!