Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Thursday, December 30, 2010

Sengal Zone: Aku Masih Single

salam readers, oke I nak join segmen yang dianjurkan oleh sengal zone, kena cepat sebab dah nak tutuppppppp


bagus juga heh sengal zone buat segmen nie, macam cari jodoh dalam blog pom ada hahaha, oke betul-betul single nie

jom tengok syarat-syaratnyeee :
  • buat satu entry yang bertajuk Sengal Zone: Aku Masih Single
  • anda mestilah betul-betul single 
  • sertakan sekali 3 ciri-ciri wanita/jejaka pilihan anda
  • letak header blog sengal zone & link kan sekali
  • postkan link entry ke entry nie
  • tarik tutup pukul 6petang
oke bermulanya tiga ciri yang I nak miahahaha tapi TAK DEMAND oke :P
  • yang penting BAIK, SETIA, JUJUR, nie penting..kalau tak ada memang boleh OUT
  • tak kire paras rupe, sedap mata memandang pom tak pe =)
  • mestilah seorang bloggers *nie dah semestinye laaaa kan*
oke dah hahaha, macam kelakar pom ada, suka2 join segmen..mane tau kalau rejeki di tahun baru wawawawa :P

yang laen nak join pom boleh tapi YANG BETUL-BETUL SINGLE, kalau dah in a relationship jangan menggatal nak joinnnn, oke terjah sini >> sengal zone: aku masih single
PENCARIAN HEADER TERCANTIK SUDAH BERMULA, KLIK SINI & TICK PADA KOTAK KEEMPAT UNTUK MENGUNDI
*arinie last untuk mengundi*

kata ati: jangankan fesbuk, twitter, dekat blog pom bolehhhhh haishhh

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

14 kritikan membina:

shahjiehan on December 30, 2010 at 11:40 PM said...

nk masuk!

zati on December 30, 2010 at 11:59 PM said...

@shahjiehan
huhu segmen tu dah tutup, sengal zone tak buat lamer-lamer segmen tu, dah tutup mase pukul 6petang tadi huhu

syira aka sepatu hijau on December 31, 2010 at 12:06 AM said...

salam


wah syira pun single juga :D

tengkorakemas on December 31, 2010 at 12:19 AM said...

ehehe..TE tak boleh joinla..menarik juga segmen ni

zati on December 31, 2010 at 12:33 AM said...

@syira aka sepatu hijau
hehehe single sedunia

zati on December 31, 2010 at 12:34 AM said...

@tengkorakemas
heee join2 untuk suke suki

Ryoma Ekhizen on December 31, 2010 at 2:54 AM said...

aduh dah tutup lak... klo x mesti SRB dah join...
rugi nyer... mana tahu padan lak ciri2 SRB nak pada zati... kuang kuang kuang!!!

.cik yaya. on December 31, 2010 at 11:47 AM said...

hahah dah macam segmen cari jodoh la..

zati on December 31, 2010 at 3:09 PM said...

@Ryoma Ekhizen
wawawa ada juga yang kene pelangkung dengan aweks dye nanti :P

zati on December 31, 2010 at 3:09 PM said...

@.cik yaya.
hehe tau tak pe XD

Ryoma Ekhizen on January 1, 2011 at 1:47 PM said...

@zati

pelangkung???
hah benda tu tak ase lagi...
tu yang sengal tu...

zati on January 1, 2011 at 1:57 PM said...

@Ryoma Ekhizen
kalau nak rase pom zati boleh bagi hahahak :P

Ryoma Ekhizen on January 1, 2011 at 2:12 PM said...

@zati

ehmmm... hahahaha...
tak baik lah pukul ank org...

zati on January 1, 2011 at 2:48 PM said...

@Ryoma Ekhizen
ohh yeke, oke tak pukul sebab tak baik haha :P

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!