Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Wednesday, December 22, 2010

SEGMEN JOM BERKENALAN

salam readers, oke ini bukan contest bukan giveaway tapi hanya segmen berkenalan yang dianjurkan oleh cikgu akim, jom kite berkenalan =)



jom berkenalan melalui soalan, semuanya ada 7soalan =)
  • apakah status anda
kalau nak skip soalan nie boleh?? oke SINGLE O.o
  • ceritakan tentang diri anda
orang panggil I zati tak kire dalam dunia realiti atau di alam maya, umur I akan meningkat ke 20tahun pada tahun 2011, still student, belajar kat kolej teknologi antarabangsa cybernetics  (KTAC) dalam diploma pengurusan hotel & katering, bercita-cita untuk memiliki hotel sendiri insyaallah kalau ada rezeki
  • ceritakan tentang blog anda
tak baca maka tak tau sebagai TRADEMARK UNTUK BLOG I, blog ini tidak memegang ape-ape konsep, sekadar berkongsi kisah kehidupan seharian I, aktiviti I & ape jua yang ingin dikongsi bersama pembaca kesayangan =)
  • apa pandangan anda pada dunia blog
dunia blog nie bulat, mane-mane kite pusing pom pasti akan bertemu situ juga, dari dunia blog kite boleh mendapat pelbagai informasi, dapat mengenali blogger-blogger lain tapi tapi tapi bukan semua orang suke dengan blog kite, haters ada di mane-mane sahaja, ape yang penting nawaitu kite dalam blogging =)
  • nasihat anda kepada rakan2 anda yang baru nak buat blog
blogging dengan cara yang baik & kalau boleh dengar nasihat & tips-tips blogging dengan cara yang betul dari blogger-blogger senior aka otaiiii, anda boleh google untuk mendapat tips-tips tersebut, elakkan dari menggunakan "blog aku sukehati aku", memang blog kau sukehati kau tapi blog kau aku yang bace hahahak, btw selamat menceburi di dalam arena blog =)
  • nyatakan keunikan yang ada pada blog anda
keunikan??? warna pink yang comel kot hahahadoiii :P
  • sampai bilakah anda akan menulis blog dan impian anda dalam dunia blog??
I akan blogging selagi masa mengizinkan, andai kata sok lusa I dah tak ada maka berhentilah I dari dunia blogging dan impian I dalam dunia blog adalah nak jadi femes amous macam zack zuhairi =)
  • tagged 4 orang blogger
  1. shag
  2. tengkorak emas (TE)
  3. si rambut biru (SRB)
  4. kiz garden
kenape tetibe blockquote aku nie rupa kotakkk?? sumpah burukkkkk, nie yang tak nak gune blockquote lagi grrrrrr, sesiapa yang nak join boleh terjah >> segmen jom berkenalan

kata ati: selamat berkenalan semua =)

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

16 kritikan membina:

:Cikgu Akim: on December 22, 2010 at 12:26 PM said...

hahahhaha suka penyataan dunia blog ni bulat2...
semoga berjaya capai cita2 k..salam perkenalan dri saya bakal guru sains pertanian nbiology!

Syafiq Rosli on December 22, 2010 at 12:34 PM said...

all da best

zati on December 22, 2010 at 12:47 PM said...

@:Cikgu Akim:
hahaha, thanx..wow bakal cikgu sains pertanian n biology, best of luck cikgu =)

zati on December 22, 2010 at 12:47 PM said...

@Syafiq Rosli
thanx ^^

mary ann ;) on December 22, 2010 at 12:51 PM said...

haii..selamat berkenalan ya ;)

zati on December 22, 2010 at 12:58 PM said...

@mary ann ;)
aii, selamat berkenalan dear =)

.cik yaya. on December 22, 2010 at 1:11 PM said...

hehe..selamat berkenalan..hahahahahah cik yaya pun join

zati on December 22, 2010 at 1:15 PM said...

@.cik yaya.
hahahaha cik yaya, hello2...admin geng blog pink <3

pakat ramai2 jon =)

Ryoma Ekhizen on December 22, 2010 at 4:02 PM said...

sory2...
berok band srb wat hal...
hehehehe

kalo x mesti dah ade new post pasal nie

zati on December 22, 2010 at 6:38 PM said...

@Ryoma Ekhizen
it's oke, take ur time =)

tengkorakemas on December 22, 2010 at 6:39 PM said...

oho..dunia blog ni bulat juga ye..:) dan luas juga bukan?

ada homework lagi hehe

zati on December 22, 2010 at 6:40 PM said...

@tengkorakemas
haha betol3 take ut time untuk siapkan homework :P

Shag on December 26, 2010 at 9:06 PM said...

Zati~ Thanks tag Shag. Hehe. Shag dah join!

http://shagcomot.blogspot.com/2010/12/segmen-jom-berkenalan.html

Sorry lama simpan hutang ni :P

zati on December 28, 2010 at 2:05 AM said...

@Shag
okeyh, takpe =)

Anonymous said...

hi, new to the site, thanks.

zati on March 1, 2011 at 3:36 PM said...

@Anonymous
errr aii :D

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!