Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Monday, December 20, 2010

jom main sudoku contest by luffy

salam readers, oke update lagi banyak banyak banyak banyak banyak hehhhh, oke kali nie tentang contest pulak, ye contest cik puan tuan sekalian


contest nie lain dari yang laen, memang best gilerrr sebab gune minda, permainan sudoku teheee, febret I, I ada beli buku dye tapi part yang last, part hard I dapat jawab dua tiga je dari berhelai-helai tu sebab part hard sudah nak mamtikkk =.=

I dah jawab dah, hehe...so I kena tag sorang..oke I tag tengkorak emas (TE), yang lain kalau nak join pom boleh, klik je kat gambar tu, kat sidebar pom ada juga, =)

kata ati: gud luck to all of u yang join

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

Categories

16 kritikan membina:

.cik yaya. on December 20, 2010 at 1:28 PM said...

huh! ta reti maen sodoku ni pening2..

zati on December 20, 2010 at 1:37 PM said...

@.cik yaya.
hehe try laa cik yaya, mule2 zati maen pom pening2 lalat :)

wahida on December 20, 2010 at 4:41 PM said...

perghhhhh...akak minat giler ngan game sudoku neh...jom, nak challenge ngan akak x? riak di situ...muahahahaha!!!

Sarah-rah-rah on December 20, 2010 at 6:21 PM said...

bab2 number yg lemah ni :P

AISHA INANI on December 20, 2010 at 10:56 PM said...

phew...
aku cukup ler lemah main menatang nih.
mcm tak penah habes jek! haha.

zati on December 21, 2010 at 12:29 AM said...

@wahida
yeke, jom2..best juga maen2 sudoku dengan orang nie muehehehe

zati on December 21, 2010 at 12:30 AM said...

@Sarah-rah-rah
number=matematik hahahak, takpe dear..sudoku nie susun nombor je, best =)

zati on December 21, 2010 at 12:30 AM said...

@AISHA INANI
dulu zati pom macam tu tapi lepas adiq zati dah ajar, baru zati tau maen teheee

tengkorakemas on December 21, 2010 at 12:50 AM said...

thanks for tagging me,
dah siap pun, akan dihantar dan dibuat entri nanti :)

tengkorakemas on December 21, 2010 at 12:50 AM said...

oh btw, good luck Zati :)

zati on December 21, 2010 at 1:00 AM said...

@tengkorakemas
oke, welcome ^^

zati on December 21, 2010 at 1:00 AM said...

@tengkorakemas
tenkiu XD

Luffy on December 27, 2010 at 8:06 PM said...

TAHNIAH PADA ANDA!!!

zati on December 28, 2010 at 2:02 AM said...

@Luffy
thanx =)

Luffy on December 28, 2010 at 5:29 AM said...

nanti komen dekat entry KEPUTUSAN CONTEST blog sy awk pakai talian apa erk..maxis celcom or digi..

zati on December 28, 2010 at 5:47 AM said...

@Luffy
dah komen ^^

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!