Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Monday, December 20, 2010

geng blog pink: segmen realiti dan fantasi

salam readers, aiii geng blog pink...luv u all *haha tibe-tibe*, okelaa..kali nie kite ke segmen kedua pulak, segmen pertama pecahkan ais pink telah pom berlalu, ayuhh kite ke segmen baru :)


segmen kedua nie tentang realiti dan fantasi, oke dalam segmen nie I akan cerita impian yang memang akan jadi realiti dan impian yang mungkin hanya akan jadi fantasi, berangan gitu kata orang teheee

oke...impian I yang akan menjadi realiti ialah I akan memiliki sebuah kereta, dah lama sebenarnye I mengidam kereta
ibuuu..kakak nak kereta boleh?? viva pon takpe ibu tapi kalau ibu nak bagi lagi besar pom tak pe hahahak *kalau mak aku bace nie, mesti dye cakap banyak songeh kau..dapat dean list dulu baru ibu bagi* 
.erkkk setepek I kena cabar dengan ibuuu I, oke dean list taun depan, kakak buktikan, tunggu ye viva sygs, aku dapat kau, akan ku jaga kau baek2 haha wuekk :).

oke tu impian I yang akan menjadi realiti, yang bawah nie pulak impian I yang hanya fantasi semata-mata, berangan gitu erkkk

impian I yang hanya fantasi ialah nak pergi honeymoon kat paris wawawa, memang mamtikkk laaa kan, kalau dapat anak dato' takpe tapi nie anak dato' pon tak hengen nak pandang kau zatiiii oii wuekk :P

.kota paris=kota cinta.

I ada baca kat dalam novel mane entah, semua tempat kat paris semua dye cerita, best weyhh kalau dapat honeymoon kat sane

untuk bakal suami I yang I tak tahu siapa, cuma tuhan je yang tahu..takpe wak kita tak pergi honeymoon kat paris, saye nie tak demand sangatttt wawawa *panggg*

oke sampai situ je, lebih-lebih pom nanti melalut tak tentu pasal derr oii, cukup-cukup laa tu heh :P

kata ati: realiti dan fantasi sememangnya dah sebati dalam hidup kita :)

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

18 kritikan membina:

.cik yaya. on December 20, 2010 at 12:45 PM said...

memang dah sebati..sbb tu yaya saje buat..hahaah..thanks eh..hope u dpt dean list okay! mesti dpt vivaaaa~

zati on December 20, 2010 at 12:58 PM said...

@.cik yaya.
hehe, welkem2, insyaallah mudah-mudahan aminn, masin mulut cik yaya :)

Cik Chuie on December 20, 2010 at 2:40 PM said...

haha viva kan? terpaksa kumpul wet sendiri baru dpt. tu pun puas hentak2 kaki. jaat kan.. hahahahaaruuuu

zati on December 20, 2010 at 2:48 PM said...

@Cik Chuie
hahahak tu laa pasal, kalau nak dapat free juga kena dapat dean list taun depan weee XD

MiMi PeONy on December 20, 2010 at 3:24 PM said...

hye geng pink bloger...mimi pun teringin nk honeymoon g paris...!!!
hehehe
pokai plak bakal laki mimi nanti...

zati on December 20, 2010 at 3:25 PM said...

@MiMi PeONy
hye dear hehe, best kan paris tu...tapi dalam fantasi je laa kot dapat pergi XD

ainatiqa on December 20, 2010 at 5:18 PM said...

wah paris :D
haha ,

-GBP-

nEa FleriDa / nIL on December 20, 2010 at 7:04 PM said...

hye gbp!! smga impian kamu terlaksana ya..

aJa on December 20, 2010 at 10:32 PM said...

wow..paris!!
like2..

zati on December 21, 2010 at 12:28 AM said...

@ainatiqa
teheee

zati on December 21, 2010 at 12:28 AM said...

@nEa FleriDa / nIL
hye dear, insyaallah mudah-mudahan =)

zati on December 21, 2010 at 12:29 AM said...

@aJa
hehe paris best kan2 XD

✿ CikCimi on December 21, 2010 at 4:52 PM said...

dean list tahun dpn !
gdluck !
:D

zati on December 21, 2010 at 5:11 PM said...

@✿ CikCimi
insyaallah mudah-mudahan, aminn =)
thanx dear ^^

ecadwinkyasha on December 21, 2010 at 9:16 PM said...

lalala...kita serupa la zati..
asha pun kena cabar gak oleh kakak asha.
final semester nanti kalau dapat 3.75 keatas,kereta sebijik sebagai hadiah..haha.habisla duit dy tue......akan study bersungguh2 neyh *-*

zati on December 21, 2010 at 10:25 PM said...

@ecadwinkyasha
hehehe kite serupaaa, takpe kita sanggup cabaran dorang & buktikan kat dorang weee XD

Nur Syahirah Hainan on December 25, 2010 at 10:35 PM said...

zati.....vivapown da okay.....best2...nnt bli la viva kaler PINK!!
klas gitu.......!!

zati on December 28, 2010 at 2:08 AM said...

@Nur Syahirah Hainan
wahh viva kaler pink gitu hehe =)

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!