Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Thursday, December 16, 2010

kena tag kena tag award yeahh

salam readers, tengok title macam annoying HAHA, bukan annoying lagi daaa tapi memang annoying, takpela I tau I memang annoying, I sedar wakakaka *tetibeee, minta lempangggg sikitttt*

dah dah tak yah nak melebih sangat zati, harinie rase macam hyperactive laa, tak tau nape, nape erkk?? tadi I jalan-jalan cari makan dekat blog, jalan-jalan sekali terserempak dengan SRB, erkkk jalan dalan blog je pom boleh terserempak kee=.=


dengan murah hatinye SRB nak kasi I award, macehhh hahaha, friendship award, dah dapat award mesti ada tag, konpem2, jom kite tengokkkk =)
  • siapa yang tag korang??
si rambut biru (SRB)
  • 3 perkara menarik tentang orang yang tag korang??
baik
chipsmore *menarikk ke??*
sedap mata memandang *mampussss aku kena hentam dengan bini dye pasnie lalalalarikkkk*
  • ceritakan macam mane korang kenal dengan orang yang tag korang??
 
 .SRB merupakan follower pertama I.

I kenal dye mase dye jadi follower I & dye juga laa orang yang first2 sekali follow blog I mase I zero, mase I nothing dalam blog, time tu pom blog I macam tak ada hala tuju + I pom tak berapa matang dalam blogging *macam laaa sekarang nie kau dah matang dalam blogging kan zati* tapi dye nie ada je yang komen mase tu walaupom entry I yang entah hape-hape, I anggap komen dye tu sebagai keep supporting on me untuk teruskan berblogging, yelaa bukan senang orang yang kite tak kenal nak keep on supporting kite, lagi2 dalam keadaan kite tengah ZERO, komen dye ye bukan dye, tak pasal-pasal aku kena hentam pulak dengan bini dye nanti, jangan maen-maen oii orang dah berpunya nie *topikk dah larikkk* hahahak :P, macam tu laaa kisahnye macam mane I kenal dye =)
  • one word best describe for her/him
peramah =)
  • tag another five blogger
shag
momochan
kiz garden
aleen
lagi sorang dengan murah hatinye I tag semua orang, sesiapa yang sudi ambil award & bercerita pasal I hahahaha *pangggg*
kata ati: harinie I minta pelempang banyak-banyak, ada sesiapa boleh tolong panggg I??? perempuan je heh, laki haram sentuh2 nie, dayus laki pukul pempuan :P

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

14 kritikan membina:

Nieyzar on December 16, 2010 at 7:56 PM said...

Hahaha! lawak je mintak pelempang.
Pang! pang! pang!
Pelempang persahabatan~
Wink* Wink*
^^,

KizZ on December 16, 2010 at 8:04 PM said...

aiseyhhh...part yang macam mana kita kenal tu Kiz susah nak citer ni esok(erk,hari ni dah tak larat nak menaip)..tapi xpe,dengan semangat yang membara kiz menulis jugak.esok lah tapi ya(tak habes2 dengan die punya esok kiz ni)

zati on December 16, 2010 at 8:08 PM said...

@Nieyzar
hahaha macehh XD

zati on December 16, 2010 at 8:09 PM said...

@KizZ
takpe, bila-bila pom boleh, take ur time tehee =)

momochan on December 16, 2010 at 8:45 PM said...

ok dengan pantasnye amik award ni...tp kalau terkutuk nnt sorry tau.HAHAHHA
gurau je

zati on December 16, 2010 at 8:48 PM said...

@momochan
HAHAHA takpe kalau TERkutuk pom boleh :P

Shag on December 16, 2010 at 8:56 PM said...

Zati Jambu dan Comel! Shag dah rompak award tu :P

http://shagcomot.blogspot.com/2010/12/award-friendship-award-from-zati.html

Terima Kasih, Zati !! :D

zati on December 16, 2010 at 8:58 PM said...

@Shag
hahaha tenkiu yunk XD

p/s: u're welcome =)

Shag on December 16, 2010 at 9:07 PM said...

@zati: Rindu Aiz Batu Campur jugak berserta dengan entri gempak dia. Haha :D

zati on December 16, 2010 at 9:19 PM said...

@Shag
yup2, miss all about his blog :((

momochan on December 16, 2010 at 9:24 PM said...

done :)

zati on December 16, 2010 at 9:39 PM said...

@momochan
oke tenkiu ^^

Ryoma Ekhizen on December 17, 2010 at 8:04 AM said...

adoi... segmen mintak pelempang erk...
sapa lah nak marah...
bini??? hahahahaa

zati on December 17, 2010 at 9:55 PM said...

@Ryoma Ekhizen
itulaa pasal, laen yg wan suh wat laen yg zati wat hahaha
bini aka awek erkkk, teheee :P

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!