Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Thursday, December 16, 2010

kes nie macam kes I tapi laen sikit

salam readers, tadi tengah blogwalk tetibe I jalan kat blog mane ntah yang ada post video hantu dari youtube, oke I meremang, takuttt oke dengan benda-benda macam nie :((

I klik salah satu video yang related dengan video hantu tu, then bile I tengok salah satu video tu, kes dye same macam I tapi3 laen sikit part akhir dye, nak tau??? jom layanzzzz


dah tengok???? part akhir tu I tengok sambil tutupppp muke oke sebab tak takuttttt hahaha, ape yang I nampak kain putih je sebab I tak tengok atas (muke) dye, takuttt I nak tengokkk huhu =.=

kes kena ketuk pintu, oke same macam kes yang I pernah kena....serammmm, benda-benda macam nie I start kena kacau since I masuk kolej, sebelum nie tak pernah kene

kalau kes-kes histeria dah biasa time I form4 dengan form5 tapi bukan I kena, biasalaaa asrama, kes-kes macam tu kadang-kadang tak boleh nak elak

tapitapitapi kalau kes kacau-kacau nie yang buat I takut, sebelum nie I tak pernah kena kacau & I tak percaya sangat

I bukan tak percaya benda-benda nie tak wujud, I percaya 'dye' wujud cuma kes kacau-kacau nie I tak berapa nak percaya

tapiiiii bile dah kena kat batang idung sendiri, haaaaa amek kau, percaye tak percaye kau dah kene kacau, since tu I jadi penakut sikit *pengakuan berani :p*, masalahnye sikit ke takut kau tu HAHA :P

siapa yang tak pernah kena kacau-kacau tu hanya boleh cakap & mesti korang akan cakap, "alahh ape susah, bace jela ayat kursi time kena kacau tu"

bukan taknak baca tapi time-time dah kena kacau, tibe-tibe je dah macam blank terus, dah tak dapat nak fikir ape, lidah pom terus terkelu, hanya orang-orang yang pernah kena je akan memahami rasernye macam mane *ecececeh*

tuhan je tau macam mane rase time tu, kalau-kalau ada cerita hantu nie I tak berani sangat nak tengokkk, kalau tengok pom mesti tutup muke tak pom menjerit kalau ada part suspen HAHAHA :P

kata ati: errr benda-benda nie??? lemah semangat lalalalarikkkkkk =.=

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

8 kritikan membina:

Amirah Su'aidah on December 16, 2010 at 7:45 AM said...

mira pun pernah kena kaco..mmg time kena kaco tu tak leh nak pikir apa2.. huhuhu

zati on December 16, 2010 at 8:13 AM said...

@Amirah Su'aidah
kite senasib, memang menakutkan time tu kan huhu

Roxy zai on December 16, 2010 at 12:40 PM said...

huu...dlu tggl kat rumah nenek,'bnda' tu suka kacau org period..huhu..xkira laa yg kuat semangat atau x..pelik kn??

Ryoma Ekhizen on December 16, 2010 at 3:58 PM said...

kalau tidak takut bnda2 mcm tu...
lagi laa dia berani kacau kita...
sbb dia tahu kita takut kat dia...

zati on December 16, 2010 at 5:55 PM said...

@Roxy zai
suke kacau org period?? takutnyeee huhu

zati on December 16, 2010 at 5:55 PM said...

@Ryoma Ekhizen
huhu agak takut tak takut =.=

Sarah-rah-rah on December 16, 2010 at 8:20 PM said...

ishh takut nye :( sarah tak berani laa nak play video tu sbb mmg takut gile nii.. hehe. sis tak pernah kene, but sis punye sekolah haritu ada kem, and then ada budak pmpuan ni kene sbb dia mcm pergi cerite pasal hantu time nak tidur. then sis evendo pengecut tapi sis yg pgg badan dia baca kursi sume. eish mmg seram betul la, harap2 tak pernah kena, ameenn^_^

zati on December 16, 2010 at 8:29 PM said...

@Sarah-rah-rah
benda-benda nie memag takutt huhu tapi tak bermakna kita takut dye, kita tak takut pada tuhan

budak tu cerita hantu time nak tido??? uwaaa tak pasal memasal dye yang kena

thanx 4 sharing sys =)

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!