Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Friday, December 17, 2010

saya nak join segmen review dari cik tom

salam readers, harinie I nak join segmen yang dianjurkan oleh cik tom, maceh cik tom, diharapkan I diantara 30 blog yang bertuah untuk direview oleh cik tom =)


satu entry yang paling I suka dalam cik tom nie entry tutorial guna code untuk table untuk kemaskan banner exchange

selalu oke I bukak tutorial HAHA, pe jadah I bukak tutorial nie tiap-tiap hari, tutorial nie I bukak untuk mempermudahkan I kemaskan banner exchange I tu :))

 .nie laa hasilnye banner exchange kat blog I lepas ikut tutoril tu, kemas kan3?? oke masuk bakul angkat sendiri.

itulaa di antara entry cik tom yang paling I suke & bukak tiap-tiap hari, wajib HAHA, thanx cik tom untuk tutorial tu, untuk korang yang nak memperkemaskan lagi banner-banner blogger yang korang exchange tu, boleh pergi kat tutorial nie

untuk korang yang nak join segmen review blog dari cik tom, cepat-cepat terjah..hanya 30 blog sahaja, siapa cepat dye dapat teheee =)

kata ati: cik tommmm, saye dah siapkan ^^

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

8 kritikan membina:

Ryoma Ekhizen on December 17, 2010 at 8:11 AM said...

rajin2... bgs2 tok your blog jugak kan...
hahahaha...

butterflyana on December 17, 2010 at 11:58 AM said...

Hye Geng BLOGPINK! hee :)

zati on December 17, 2010 at 9:53 PM said...

@Ryoma Ekhizen
hahaha betol3

zati on December 17, 2010 at 9:54 PM said...

@butterflyana
hye dear tehee =)

Nur Ardilla Najwa on December 18, 2010 at 2:33 AM said...

salam...jemput join contest d blog saya... =)

http://jannatul-ardilla.blogspot.com/2010/11/game-for-fun-favorite-photo-contest.html

zati on December 18, 2010 at 3:02 AM said...

@Nur Ardilla Najwa
thanx 4 invite =)

Cik Tom on December 20, 2010 at 3:42 AM said...

sori br sempat terjah..blog zati tersenarai no 5 lagi..hehe...wah suka n3 tutor tue ek..hehe..cntk susunan banner blog zati..

cik tom plan nak buat review tue 1/1/2011...tp ade blogger ckp lmbt...so cik tom still berkira2 balik utk mulakan bila..sbb skang cik tom agak busy..hehe...tp pe2 akan cik tom update/maklumkan dlm n3 ye :)

thanks join ;)

zati on December 20, 2010 at 3:46 AM said...

@Cik Tom
takpe2, a'aah suke entry tuto tu..takpe faham cik tom busy, take ur time cik tom :)

welcome ^^

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!