Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Friday, December 17, 2010

segmen pecahkan ais pink

salam readers, bermulanya segmen pecahkan ais pink, pecahkan ais pink nie ape erk??? ada ke ais warna pink?? segmen pecahkan ais pink nie ialah segmen ice breaking teheee

ice breaking yang kenal-kenal tu, I dah join geng blog pink, jangan ingat I sorang je yang blogger pinky2 nie, warna pink tak gedik, warna pink lembut...ada blogger2 lain yang blog pink juga, cantikkk =)

segmen pecahkan ais pink nie untuk bermulanya geng blog pink, oke jom kita bermula...nanti makin banyak pulak aku membebel, sesiapa yang belum kenal I sepenuhnya tu boleh kenal melalui segmen nie *ada ke orang nak tau pasal kau zati oiiiiiii* :P

 .comel betul.
nama penuh I Nur Izzati binti Taib, selalunye orang panggil I zati@zaty je, mane-mane pom tak kesah tapi ada satu je yang special nama I kat kampung belah mak I, dorang semua panggil I ati HAHA, itu name kat kampung je oke, yang laen panggil I zati@zaty je :P

umur I mengikut tahun 2010 nie 19 tahun, tahun depan taknak cakap umur I berapa *dah tua weyhhh aku nie*, tarikh lahir I?? 5 september 1991 *jangan lupe bagi hadiah*
lepastu pendapat I tentang geng blog pink nie, I rase oke sangat-sangat..biasalah blogger cepisan macam I nie tak boleh duduk kat dalam satu takuk je

kita kena campur orang kat dalam blog nie, bukan hanya menjadi *follower tidur* saje, kena berkawan-kawan, lepastu senang kalau ada ape-ape gath..boleh join sekaki, nanti boleh jumpe geng blog pink nie, so sys yaya...bile boleh buat gath geng blog pink nie??? *wahhh gediksss aku, baru ice breaking dah sibuk2 pasal gath*

selain itu, geng blog pink nie best sebab dapat kumpul blogger yang templatenye pink, rase seronok sangat-sangat sebab bukan kite sorang je yang gune tempalate pink =)

kata ati: sampai sini je icebreaking tentang I, I luv u all geng blog pink teheee ^^

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

52 kritikan membina:

teddyuna on December 17, 2010 at 10:51 PM said...

hehe.. mc best je kn

.cik yaya. on December 17, 2010 at 10:56 PM said...

theee...hehe x menyempat nak buat gath..relaks dulu..baru ice breaking..heheh thanks buat entry ni. nanti terjah la blog geng lain..barulah mesra gitu..g kenal2..bace segmen pecahkan pink ais geng lain..thanks alot!

zati on December 17, 2010 at 10:58 PM said...

@teddyuna
hehe a'aah best2 =)

zati on December 17, 2010 at 10:59 PM said...

@.cik yaya.
semangat lebih hahak, u're welcome, oke nak terjah n mesra2 dengan geng blog pink yang laen, tehee <3 =)

ainatiqa on December 17, 2010 at 11:15 PM said...

salam perkenalan izzati

tulus ikhlas cik ain :)

momochan on December 17, 2010 at 11:15 PM said...

eee mcm best je..nak join boleh tak?tp pink momo tak se 'pink' mcm ko HAHAHA

tengkorakemas on December 17, 2010 at 11:16 PM said...

ala...takde geng emas ke..
ni yg TE nak buat geng Manchester United ni XD

momochan on December 17, 2010 at 11:16 PM said...

eyhh eyhh asal birthday ko same ngan birthday boy ak???haishhh HAHAHA

Shag on December 17, 2010 at 11:21 PM said...

Wahh~ Pusat bertemu peminat pink. Shag tak boleh join lah :P

zati on December 17, 2010 at 11:22 PM said...

@ainatiqa
salam perkenalan yunk =)

zati on December 17, 2010 at 11:23 PM said...

@momochan
a'aah mmg best pom, nak join?? segmen tu dah tutup laaa yunk oii dari malam tadi huhu, pink2 blog ak menawan tau HAHAHA :P

zati on December 17, 2010 at 11:24 PM said...

@tengkorakemas
geng emas?? hahahak, kalau buat geng man u tu konpem2 ramai laki, pompuan pom ada juga tehee XD

zati on December 17, 2010 at 11:25 PM said...

@momochan
tak tau laaa nape same, ada jodoh kot wawawawa lalalarikkkk :P

zati on December 17, 2010 at 11:35 PM said...

@Shag
hehe, takpe tunggu nanti geng purple pulak ditemukan tehee

alienelliz on December 17, 2010 at 11:41 PM said...

ish..blog ell tu kena ubah pink rasanya..hehe =P

KizZ on December 17, 2010 at 11:42 PM said...

hyep...alamak kiz tak dpat la nak join geng blog pink tu...kiz punya blog warna warni la pulak hehe..

zati on December 18, 2010 at 12:25 AM said...

@alienelliz
ell, boleh juga..ada wakil laki hehe :P

zati on December 18, 2010 at 12:25 AM said...

@KizZ
hehe warna warni itu ceria =)

Cik Chuie on December 18, 2010 at 12:51 AM said...

uhu!!! adik lagi ni.... baiklah. kakak dtg melawat adinda...huhuhu =p

Ryoma Ekhizen on December 18, 2010 at 12:51 AM said...

nak jadikan gelombang pink dalam blog ker...
hehehehe...
nice2!!!

zati on December 18, 2010 at 1:00 AM said...

@Cik Chuie
tehee, takde adiq sangat :P

zati on December 18, 2010 at 1:00 AM said...

@Ryoma Ekhizen
a'aah gelombang haha, tenkiu XD

meaw on December 18, 2010 at 1:27 AM said...

salam perkenalan eh :D

fathiahRAIHANA on December 18, 2010 at 1:42 AM said...

aip aip! salam pekenalan drpd saye kak Zati :)

zati on December 18, 2010 at 1:44 AM said...

@meaw
salam perkenalan yunk =)

zati on December 18, 2010 at 1:44 AM said...

@fathiahRAIHANA
salam perkenalan adq =)

Sophia Rani on December 18, 2010 at 10:57 AM said...

owhhh.. baru tahu ade blog geng pink.. hehehe...

hudahazwani on December 18, 2010 at 2:40 PM said...

salam...zaty...huda dah selamat pembedahan dan dah sampai umah pun :))


selanjutnya:
http://hudahazwani.blogspot.com/

nEa FleriDa / nIL on December 18, 2010 at 2:58 PM said...

salam kenal dear :)

geng blog pink! aww, nil like sal gath2 ats tuh! >_< heheh

moChaCCino (AnA) on December 18, 2010 at 10:34 PM said...

salam perkenalan dear..

zati on December 19, 2010 at 12:18 AM said...

@Sophia Rani
hehe geng blog pink nie masih baru dear =)

zati on December 19, 2010 at 12:19 AM said...

@hudahazwani
alhamdulillah semuanya selamat :)

zati on December 19, 2010 at 12:20 AM said...

@nEa FleriDa / nIL
salam perkenalan yunk, tehee nanti kite gath heh2 awww XD

zati on December 19, 2010 at 12:20 AM said...

@moChaCCino (AnA)
salam perkenalan yunk :)

wahida on December 19, 2010 at 2:43 AM said...

salam zati, akak dulu pun minat giler kat cik pink neh...tapi bila dah beranak pinak ni akak dah curang pegi kaler biru lak...ahaks...
err, salam kenal dan salam ziarah, akak dah follow, kalau sudi follow me back k!!

zati on December 19, 2010 at 3:13 AM said...

@wahida
salam akak, thanx 4 sharing, warne pink nie antara salah satu pebret kaler zati, most febret purple =)

salam kenal, insyaallah ^^

AISHA INANI on December 19, 2010 at 3:53 AM said...

halamakk dah knpem aku tak leh join!
pstt aku bukan tak minat pink tapi kalo pink sgt aku boleh matiikk.
tp siket2 okk jaa. hee~

newayy happy blogghing yaww!

zati on December 19, 2010 at 4:50 AM said...

@AISHA INANI
hahaha hepy blogging too :)

Zulfahmi Abidin on December 19, 2010 at 9:57 AM said...

aku blog turquoise takde org yg buat kan jgk ker.grrr

Terkini: Aku janji tak merempit lagi | Aku ingat kau je sengal. Aku pon sengal jugak | Lepak makmak CSI

cik dibadeebut on December 19, 2010 at 3:44 PM said...

mmg comel blog pink ni.. salam perkenalan ni... sy cikdibadeebut@cik diba..hihi

asilah afandi on December 19, 2010 at 4:16 PM said...

hey hey saya geng blog pink. terjah ke blog anda satt hehe. sudah folo anda. salam perkenalan yee. nnty singgah sini ag.

GBP ^^

zati on December 19, 2010 at 7:17 PM said...

@Zulfahmi Abidin
hahaha tak ada2 :P

zati on December 19, 2010 at 7:17 PM said...

@cik dibadeebut
salam perkenalan sygs :)

zati on December 19, 2010 at 7:17 PM said...

@asilah afandi
hey, geng blog pink lagi..salam perkenalan syg :)

mR.sYaH on December 19, 2010 at 9:48 PM said...

geng biru xde ker?? klu ada nak join.. owh kita seumur.. hehe..

zati on December 19, 2010 at 10:30 PM said...

@mR.sYaH
kalau ada nanti inform agagaga, blogger sebaya nie XD

Ezma FaSham on December 20, 2010 at 12:25 AM said...

sis.. my templete also pink. i love pink. sweet..hehe..nak join jugak la geng blog pink.. hehe...
btw... salam ziarah from ezma... ",)
Next time i ziarah lagi ea... (^_^)

zati on December 20, 2010 at 12:41 AM said...

@Ezma FaSham
pink sweet kan2 hehe, salam ziarah sygs, kalau ada mase ziarah lagi wawawa XD

tapi2 dear xtau geng blog pink bukak lagi ke tak pendaftaran sebab ritu sys yaya cakap cukup 50 orang dye nak tutup dah, takpe dear pergila ziarah, kot2 bukak lagi :)

aku on December 20, 2010 at 12:43 AM said...

hai zati..
salam perkenalan...
sma umur ngn zati gak..
moga kita semua ley rapt2 ye,,,
(^_^)

zati on December 20, 2010 at 12:45 AM said...

@aku
hye yunk, salam perkenalan, ohh sebaya kite..rapat2 mengeratkan hubungan silaturrahim :)

anamizu on December 20, 2010 at 1:19 AM said...

salam kenal dari GBP ^^
moge ukhwah terus kekal selamanya..ngee~~

zati on December 20, 2010 at 1:31 AM said...

@anamizu
salam kenal dear, insyaallah mudah-mudahan :)

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!