Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Friday, December 31, 2010

entry I yang terakhir untuk

salam readers, oke nie entry I yang terakhirrrrrrr, entry I yang terakhir semasa I berumur 19tahun


lepas nie tahun 2011 akan menjelma & umur I akan meningkat ke 20tahun tapi kalau ikut bulan lagi 8bulan & 5hari untuk I cecah 20tahun *mane ada orang ikut bulannnnnnn, ikut tahun laaa zatiii oiii*

serious I rase tuaaaa, duapulohtahunnnn grrrr, ssepanjang tahun 2010 nie banyak yang pahit dari maniss, tak kisah laa pahit atau manis ia tetap sebagai kenangan

yang pahit kite jadikan sebagai pengajaran & yang manis kite jadikan sebagai sempadan, kehidupan takkan bermakna tanpa adanye pahit & manis

pahit & manis tu laa sebagai pengalaman, pengalaman adalah guru yang terbaek untuk kite menyusuri hari-hari yang seterusnye

kata ati: selamat tinggal tahun 2010 & selamat datang tahun 2011

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

12 kritikan membina:

liyanaziz on December 31, 2010 at 6:07 PM said...

selamat tahun baru!

Ryoma Ekhizen on December 31, 2010 at 6:28 PM said...

yeah!!! selamat tahun kak zati... dah boleh pggl akk nie...
hahahaha

zati on December 31, 2010 at 7:43 PM said...

@liyanaziz
selamat tahun baru yana =)

zati on December 31, 2010 at 7:43 PM said...

@Ryoma Ekhizen
selamat tahun baruuu, kuang asam punye SRB haha :P

tengkorakemas on December 31, 2010 at 8:33 PM said...

selamat tahun baru 2011 :D
umur makin meningkat, jgn disia-siakan ye :D

zati on December 31, 2010 at 8:39 PM said...

@tengkorakemas
selamat tahun baru TE, insyaallah :)

Shag on January 1, 2011 at 1:45 AM said...

SELAMAT TAHUN BARU, ZATI! :D

zati on January 1, 2011 at 1:52 AM said...

@Shag
selamat tahun baru :)

Ryoma Ekhizen on January 1, 2011 at 1:48 PM said...

@zati

amboi... marah nyer dia pggl dye akak...

akak zati
akak zati
akak zati

zati on January 1, 2011 at 1:56 PM said...

@Ryoma Ekhizen
haha pakcik nie bising je :P

Ryoma Ekhizen on January 1, 2011 at 2:11 PM said...

@zati

owkay laa...
x nak bising2 dah...
senyap jer pasnie...

zati on January 1, 2011 at 2:49 PM said...

@Ryoma Ekhizen
aikk tacink ka?? hahaha XD

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!