Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Wednesday, December 15, 2010

tak jadi nak buat sampai terbawa-bawa ke dalam mimpi

salam readers, amboiiii title punye panjang macam nak menceritakan segalanya, dasat ouhh sampai terbawa-bawa ke dalam mimpi

tak jadi nak buat ape ye??? ehem ehem I nak jadikan entry I nie macam hamzah boleh??? I nak ganti hamzah hahahaha, marah abang hamzah kite nanti, maap gurau je hamzah :P

gilaaaa kau nak ganti2 tiru2 orang, I adalah I, hamzah adalah hamzah, masing-masing punye personality tersendiri okeeee

I tak jadi nak buattttttttt 


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


OREO CHEESE CAKE

.semua bahan dah ada.

.satu jeeeeeeee yang tak ada, cream cheese philadelphia.

CREAM CHEESE DAH HABISSSSSSS

I sedih oke, dua hari I cari cream cheese di tempat yang berlainan tapi tak ada juga, time-time nie dah habis stock, I sedih tak dapat buat, dah lama sangat I nak buat

bila nak time tu juga tak ada, cuba time taknak mesti berlambak-lambak nanti, selalu macam tu :((

disebabkan dah dua hari I cari benda tu tapi tak ada, I sampai termimpi-mimpi, I mimpi I buat oreo cheese cake tapi bile bangun je mesti mamai

bile dah mamai, mula cakap bukan-bukan "ehh tadi bukan aku tengah buat oreo cheese cake ke???", fine mamai sudahhhh =.= *laen kali tido basuh kaki, baru tak mimpi..tapi rasernyee dah basuh kaki =.=*

harinie I nak cari lagi kat tempat laen, kalau tak ada juga...I give up tak nak buat, oreo tu buat makan HAHAHA

nasib baek I tak minum susu putih dutch lady tu, kalau tak memang dah lame I minum sampai habis :P

kata ati: tak pasal-pasal mengidam nak buat, mengidam nak makan :(

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

10 kritikan membina:

syAzAnA on December 15, 2010 at 4:04 AM said...

zati, syaz lapar. huwaaaa

zati on December 15, 2010 at 4:20 AM said...

@syAzAnA
hehehe

KizZ on December 15, 2010 at 7:22 AM said...

bile nak buat ni..nak rasa jugak...wee

zati on December 15, 2010 at 1:09 PM said...

@KizZ
huhu nanti zati pos laju, teeee :P

tengkorakemas on December 15, 2010 at 3:39 PM said...

er..kalau takde gak, bg jela TE susu tu haha..(kalau jadi buat tayang kat blog tau :D)

zati on December 15, 2010 at 3:57 PM said...

@tengkorakemas
haha nanti zati pos susu tu *konpem basi* XD

insyaallah kalau jadi buat, teheee :))

AMir Izzat on December 15, 2010 at 4:28 PM said...

wah! sedap ke? tak pa..oh ya..nak buat apa sebenarnya nie? hehe.. tak paham i.. amir kalau makan oreo..telan gtu je la..xdak cicah susu..hehe

zati on December 15, 2010 at 4:36 PM said...

@AMir Izzat
sedapp nyum2 tehee, zati nak guna bahan2 tu untuk buat oreo cheese cake, zati pon kalau makan oreo tak cicah dengan susu sebab tak suke susu weee XD

Nyze The PumpkinBee on December 16, 2010 at 4:05 AM said...

eh...
awak cuba resipi saya yang kat http://www.nyzecrazee.com/2010/12/siri-bakal-menantu-vol-6.html ek?

cuba2...jgn x cuba...:)

zati on December 16, 2010 at 4:17 AM said...

@Nyze The PumpkinBee
oke dear, i will =)

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!