Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Tuesday, December 21, 2010

your url story contest

salam readers, oke harinie I join contest lagi yabedabeduuuu

contest contest contest mata berpinar-pinar, contest nie memang best sebab nak pecahkan rahsia *rahsiaaaaa laaaaa sangattttt* tentang story disebalik url yang I gune untuk blog nie



http://zakmalstory.blogspot.com/
.url untuk blog I.

zakmal ehemmm2 macam nama laki pommmmm ada, kalau orang tak tau mesti orang ingat blog nie blog laki sebab url nama zakmal tu name laki hehhhh

mane I dapat name zakmal tu sedangkan name I nur izzati??? kenape I pilih nama zakmal tu sebagai url blog I??? 

zakmal hasil gabungan dari dua nama, nama I nur izzati & nama ex-boyfriend I bla bla bla akmal bin bla bla bla, tak yahlaa heh name penuh dye tu, biar I sorang je yang tau name penuh dye wawawa *panggg* :P

izzati+akmal=zakmal, I ambil za sebagai name I then I gabungkan dengan name ex-boyfriend I tu akmal jadila za+akmal=zakmal

sweetkan pempuan macam I?? maen gabung-gabung name pulak hahaha, oke mule perasan di situuuuu nak kate diri sendiri sweet =.=

kenape I letak url blog I sebagai zakmalstory?? masa mula-mula I nak buat blog, serious I tak tau nak letak ape

time tu ilmu I dalam blog zero, KOSONG oke, langsung tak tahu menahu ape-ape pom pasal blog, I buat pom sebab masa sem1 lecturer business IT suruh buat, dye nak masing-masing student dye ada blog

kalau tak ada blog dye tak masukkan markah dalam carry mark, mamtikkkkk I oke mase tu, apekah2??? nak tak nak I kena buat juga blog, taknak I repeat paper,  IT pulakkkk tuuuuuu, dahlaaaaa IT susah grrrr =.=

time tu kekeringan idea tak tau nak letak, then datanglahhh sweet I tu hahaha, I letak zakmalstory, wewitttt wuekkkk

zakmalstory dalam bm ceritazakmal awwww *gedikkkkk pulakkkk*, sampai sekarang I gune url tu tapi ex-boyfriend I tu dah kahwin, dah dapat anak pom, baby boy..tahniah awak =)

okelaa, tu laaaa al-kisahnye kannnnn, takdelaaaa sadis sangat, agak-agak laku tak laku cerita I nie macam cerita ngangkung tu hahaha :P

sekarang nie biarlah url http://zakmalstory.blogspot.com/  tu hanya tinggal name, dah tak ada ape-ape, kosong, nama yang hanya tinggal kenangan :)

okelaaa, dah panjang sangat I cerita nie kan, macam lariiii dari topik pom ada, erkkk pape jela, kena tag dua orang, so jom tengok kesayangan I yang kena tag
shag
si rambut biru (SRB)

yang lain kalau nak join boleh pergi ke sini >> your url story contest

kata ati: contest tapiiiiiii cerita I nieeee, ahh lantakkk =.-=

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

8 kritikan membina:

mera zati M.z on December 21, 2010 at 1:51 PM said...

hehe, tq join..
tggu update nye nanti k?
:)

Ryoma Ekhizen on December 21, 2010 at 3:21 PM said...

hahahaha...
sweet2...
x terkira sweet nyer tu...
hehehehe

men2 jer...
gurau2

zati on December 21, 2010 at 5:13 PM said...

@mera zati M.z
welcome dear, oke :)

zati on December 21, 2010 at 5:13 PM said...

@Ryoma Ekhizen
eleh2, hazwan jeless miahaha :P

Ryoma Ekhizen on December 21, 2010 at 7:01 PM said...

jeles!!! hahahaha... knpe timbul perasaan mcm tu... hehehehe

Shag on December 21, 2010 at 7:48 PM said...

Zati~

Thanks tag. Semalam, mmg tergerak hati nak buat even tak ada orang tag. Tetiba td Zati tag. Psikik ye! Kiki :P

http://shagcomot.blogspot.com/2010/12/kontes-your-url-story-contest.html

zati on December 21, 2010 at 10:27 PM said...

@Ryoma Ekhizen
hahaha tak tauuuu ;P

zati on December 21, 2010 at 10:28 PM said...

@Shag
welcome, shag takkan lari punye kalau dari tag sebab WAJIB zati akan tag shag mane2 award & contest hahahak :P

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!