Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Thursday, January 27, 2011

BEN ASHAARI BLOG


as salam readers, oke I nak masukkan blog I di dalam bloglist encik ben, siapa tak kenal muncungkan mulut...wahahaha, jadah melalut sudahhhh =.=

alaaa takkan tak kenal kot, tipu laaaa kalau tak kenal, yang masuk dalam majalah rapi tuu *kalau tak silap*, kalau tak kenal & blur blur tak tau juga siapa encik ben sila terjah sini >> ben ashaari blog <<

oke kalau nak msuk blog lis mesti ada sebab kannn, ingat sukesuki monyet je ke nak masuk dalam bloglist?? >.<
  • berapa kali anda update dalam sehari & jumlah entri anda terkini??
dalam sehari ada dalam dua tiga tapi itu untuk maximum, kalau minimum pom ada satu entry je dalam sehari & buat masa nie entry baru berjumlah sebanyak 330 *sikit tu*
  • kenape anda berminat untuk dalam blog list ben ashaari??
sebab dah lame follow blog encik ben, lagipom dapat memperolehi trafik yang sebanyak mungkin *jawapan jujur gilerrr*
  • apakah perkara anda ingin lakukan jika blog anda popular??
sebelum tu I rase bersyukur kalau blog I popular di satu masa nanti, ape yang I akan lakukan adalah membantu mane-mane bloggers yang memerlukan pertolongan & nak memperluaskan lagi blog I di dalam arena blogging :)
kata ati: hope sangat untuk berada di dalam bloglist encik ben XD

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

14 kritikan membina:

hasrul hassan on January 27, 2011 at 2:33 PM said...

Salam ... wahhh peminat Ben Ashaari ke? Hmm bertuah betul dapat masuk bloglist dia.. hebat hebat. Lepas ni .. blog ni akan lebih meletup la yer.

http://hasrulhassan.blogspot.com

Salam perkenalan dari blog Bangku Kosong.

Lulu caldina on January 27, 2011 at 3:22 PM said...

Semoga berjaya disenaraikan dalam bloglist En. Ben..

zati on January 27, 2011 at 6:59 PM said...

@hasrul hassan
a'aah peminat dye hihihik, thanx..salam perkenalan :)

zati on January 27, 2011 at 7:00 PM said...

@Lulu caldina
thanx dear :)

teddyuna on January 27, 2011 at 10:46 PM said...

hehe ;) menarik

zati on January 27, 2011 at 10:59 PM said...

@teddyuna
hehe :)

►AdamXis◄ on January 28, 2011 at 3:05 AM said...

as salam...yey, sama2 dh masuk kan?heheeh

zati on January 28, 2011 at 12:18 PM said...

@►AdamXis◄
wassalam, a'aah dh masukkan heheh

man yusoef on January 28, 2011 at 12:23 PM said...

masih dibuka kah penyertaannyer..rasa mau join..haha

zati on January 28, 2011 at 12:45 PM said...

@man yusoef
haha xtau masih terbuka lagi ke tak XD

Raji berkata on January 29, 2011 at 10:04 AM said...

aah join jer ;D
dpt msuk mmg up terus lah traffic oh ;D

zati on January 29, 2011 at 10:57 AM said...

@Raji berkata
haha dah join XD

Firdaus Kasim on January 30, 2011 at 4:10 PM said...

wah, byk lagi kena buat post nie.. huhuhu

zati on January 31, 2011 at 1:40 PM said...

@Firdaus Kasim
huhu buat jangan tak buat

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!