Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Friday, January 7, 2011

berakhirnye segmen ini

salam readers, oke segmen korang nak blog korang kemas tak tu I dah tutup, patutnye jumaat petang segmen tu ditutup

tapi disebabkan hari sabtu I dah nak balik kolej, barang-barang pom I belum kemas lagi, that's why I tutup segmen tu dengan cepat

thanx untuk korang yang join segmen tu & menambahkan kerja I hahaha, I ikhlas nak tolong sebab I pom pernah jadi & rase macam mana korang rase

dulu I zero masa mule-mula blogging, tak tau ape-ape langsung, yang I tau buat muke blur + muke sengal bile tiap-tiap kali I bukak blog

nak kemaskan blog apetah lagi, langsung tak fahammmmm, bile bukak tutorial...erkkk mesti I akan termenung depan lappy lame-lame sebab bace coding yang entah hapehape, yang buat I langsung tak faham

nak tanye orang, nak minta tolong orang tapi I tak kenal sesiapa pom masa tu, apetah lagi blogger otai, sorang pom I tak kenal

lame-lame I belajar coding tu slow-slow, belajar macam mane nak susun blog bagi kemas & alhamdulillah itu yang I dapat walaupom tak terror mane kalau nak dibandingkan dengan blogger-blogger lain yang hebat

ada yang tanye I untuk kemaskan wordpress (WP), korang janganlah anggap yang I nie hebat sangat atau nak tunjuk hebat dengan minta yang bukan-bukan, tak tau sama ada orang tu perli atau betul-betul maksudkan, I tak kisah pom =.='

sampai sekarang I tak berminat lagi untuk beralih arah ke WP, I tak minat & I rase macam tak layak lagi untuk pakai WP

banyak lagi benda yang I perlu belajar even menggunakan blogspot, bukan nak tunjuk hebat atau berlagak hebat tetapi niat I cume satu iaitu nak tolong, itu je

untuk korangkorang tu, thanx again, nanti ada masa zati buat lagi segmen macam nie hahaha *mamtikkkk aku*, harap korang puas hati dengan kekemasan I tu wawawa

ekceli kalau ikut I, I nak je buang segala gambar & widget-widget yang tak berguna tapi tu blog korang, I tak boleh buat sesukahati macam blog I sendiri

I cume kemaskan ape yang patut & diharapkan korang semua berpuas hati dengan ape yang I buat, if tak.. korang boleh edit balik benda tu sendiri hahahak :P

lepasnie dah tak ada nak kemaskemaskan blog orang sebab I akan sambung belajar balik & tu yang I tunggutunggu

nak request ape-ape tutorial, korang boleh pm I dekat fesbuk atau hantar emel dekat g.juice[at]yahoo[dot]com

tak pom, korang boleh rujuk sini untuk cari ape-ape tutorial, I gune tutorial dua orang blogger otai nie untuk kemaskan blog, semuanya lengkap siap & mudah difahami, tutorial credit to nescafe ais & cik tom

I kena settlekan lagi dua orang, insyaallah sebelum jumaat petang I akan siapkan dua-dua blog tu, I cume cuba ape yang terbaek untuk tolong korang

kata ati: buat baek salah, buat jahat lagila salah, maaf I tak dapat nak puaskan hati semua pihak

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

2 kritikan membina:

Shag on January 7, 2011 at 12:39 AM said...

Wahh~ Dah tutup. Okeng paham situasi Zati. haip. Dah nak balik kolej boleh buat segmen ni. Awal awal cuti dulu tak nak buat :P

Selamat kembali ke kolej ye Zati! Oh ya. Thanks sebab kasi nampak tajuk entri. Wawa. tak kesah lah pasal footer tu. Nt Shag godek sendiri :P

zati on January 7, 2011 at 1:04 AM said...

@Shag
thanx sebab faham, mula-mula cuti dulu tak terfikir, otakk stuck, nak balik kolej baru tetibe dapat idea miahaha

oke thanx shag, tentang title post tu, kalau shag godek-godek tapi tak jumpe, shag bagi warna yang shag nak..nanti zati editkan heee =)

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!