Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Friday, January 7, 2011

nuffnang ohh nuffnang

salam readers, tadi tengah blogwalking lepastu bukak nuffnang, gatal nak pergi bukak, lepas bukak sangat kecewa tapi happy *macam maner tu kecewa tapi happy*




agak kecewa bile BE dah jadi ME, tapi dapat BE yang baru, BE yang lama digantikan dengan BE yang baru, dua lagi pulak

yang lama digantikan dengan yang baru, mungkin yang baru akan lebih baek dari yang lame, macam cinta juga *pe jadah aku umpamakan BE dengan cinta* LOL

walaupom agak sedikit kecewa tapi diselitkan dengan kegembiraan, tak kisahlaa orang lain dah dapat BE yang banyak, earning yang banyak

rezeki masing-masing tak sama, ini baru permulaan untuk I, sebenarnye dah lame fikir nak cash out ke tak nak, nak ke tak nak

nanti cash out mamtikkk I kene kumpul earning balik, raser macam sayang nak cash out, nak simpan biar sampai beribu baru cash out boleh?? *mengaruttttttt sudahhhhh*

permulaan di taun baru yang sangat baik alhamdulillah, bukan setakat nuffnang je permulaan yang baek, kehidupan pom bermula dengan baek, moga-moga akan berakhir dengan kesudahan yang baek =)

kata hati: thanx nuffnang, lebiu much2 more, erkkk :P

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

14 kritikan membina:

teddyuna on January 7, 2011 at 1:01 PM said...

ok la tu una xpenah dpt BE

zati on January 7, 2011 at 1:12 PM said...

@teddyuna
insyaallah tak lama una akan dapat BE, rezeki una ada tu, teruskan usaha & jangan putus oke dear =)

wahida on January 7, 2011 at 1:15 PM said...

akak lg x pernah dpt BE...kesian kan?

zati on January 7, 2011 at 1:22 PM said...

@wahida
insyaallah ada tu rezeki akak, yang penting jangan putus asa untuk dapatkan BE, chaiyok2 =)

Puteri Iqa Izyan on January 7, 2011 at 1:39 PM said...

auch.. smlm mimpi BE sume hilang.. haha :P

athirah on January 7, 2011 at 2:16 PM said...

teruja ng kekemasan blog ni.. so i follow tau... congratez :)

Shag on January 7, 2011 at 2:22 PM said...

Shag tak dapat2 lagi BE. Lagi sedih. Muahaha :P

Tunggu ribu riban lah br cash out. Boleh share dgn Shag. Yay!

zati on January 7, 2011 at 2:52 PM said...

@Puteri Iqa Izyan
haha mimpimu jadi kenyataan bagi ku ngeh3 :P

zati on January 7, 2011 at 2:52 PM said...

@athirah
thnx dear, banyak lagi blog-blog hebat yang lagi kemas selan daripada zati =)

zati on January 7, 2011 at 2:53 PM said...

@Shag
nanti zati belanja shag ye kalau duit nuffnang tu dah beribu riban miahaha :P

aJa on January 7, 2011 at 4:02 PM said...

ish..aJa lgsg xde BE..haha..sedeh2..

zati on January 7, 2011 at 4:40 PM said...

@aJa
insyaallah ada tu rejeki aja =)

Nieza Micha on January 7, 2011 at 4:41 PM said...

tak penah merasa dapat BE... huhu...

zati on January 7, 2011 at 5:07 PM said...

@Nieza Micha
insyaallah nanti nieza akan dapat heee

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!