Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Tuesday, January 25, 2011

cinta tu kupu-kupu atau kupu-kupu tu cinta??

salam readers, cinta tu kupu-kupu atau kupu-kupu tu cinta?? jadah mengarut sudahhhh =.='

I dengar kan orang cakappp, orang cakap laaa kann bukan I tau *haha* yang cinta nie umpama kupu-kupu, makin dikejar makin lari tapi kalau dibiarkan terbang, dia akan datang di saat kamu tidak mengharapkannya, ehh betol ke??

cube korang kejar kupu-kupu, dapat ke tak?? I takut kejar kupu-kupu haha lawak je padehal kupu-kupu tu kecik je pom, I takut dengan semua haiwan walaupom haiwan tu comel seperti kucing & arnab =.='

.cantik kan kan kan, sumber ihsam dari pakcik google.

kalau I laaa kan, kalau I even cinta tu datang sekali pom..humphhhh memang pandang sebelah mata jeeee ekekeke *berlagak laaaa kau pempuan*

bukan nak cakap ape tapi kalau I..lagi selesa berkawan dari bercinta, kalau berkawan takde gadoh-gadoh, boleh berkongsi suka duka, kalau bercinta mesti gado-gado, biasalah gado tu kan penyeri dalam hubungan, gado manja gitu, erkkkkkk

lagipom kalau berkawan takdela kena panahan hati terluka pastu berparut, kalau laaa parut di hati boleh diubati dengan bio oil ke, lidah buaya ke, kayu manis ke kan senanggggg

kalau hati terluka berparut boleh diubati dengan benda-benda macam tu je pastu sok lusa cinta balik, pastu luka berparut gune benda tu balik & seterusnye berulang-ulang =.='

bercinta tu memang banyak risikonye, siapa yang sanggup ambil risiko tu boleh laaa, wa tabik lu heheh tapi I tak berani untuk masa sekarang :))

takpela, lebih baek kawan daripada tettttttt, kan best kalau kawan-kawan, tak perlu kot untuk cinta-cinta nie, satu hari nanti bile dah betul-betul barulah akan melibatkan diri dengan cinta ececececeh =.=

kata ati: asal gaya aku cakap macam orang tak ada perasaan?? LOL

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

10 kritikan membina:

tengkorakemas on January 25, 2011 at 4:22 PM said...

memang betul pun cinta ibarat kupu-kupu, tapi kalau betul nak bercinta kita guna style pancing ikan pula..kena sabar..sampai saatnya tarik joran dan dapat ikan :)

zati on January 25, 2011 at 4:35 PM said...

@tengkorakemas
ohh..kupu-kupu dgn ikan pom boleh dikaitkan dgn cinta hehe, gud2 pertama kali zati dengar :)

mesti TE mahir dlm bab-bab nie kan ekekeke XD

KizZ on January 25, 2011 at 4:47 PM said...

ERk..Sebenarnya kalu pasangan korang tu sesuai...sesuatu yang 'gado' tu akan sangat2 jarang berlaku..macam Kiz..hihi...

Jom sini,
Minum air masak anda jadi sihat dan kuat

zati on January 25, 2011 at 5:01 PM said...

@KizZ
whoaaa boleh jadi idola kaple nie hehehe XD

Syafiq Rosli on January 25, 2011 at 5:53 PM said...

cinta ada madunya..ada perianya..:)

kalau rajin jom
http://mohdsyafiqrosli.blogspot.com/2011/01/bloglist-sandiwara-seorang-insan-syafiq.html

themanbhaek on January 25, 2011 at 6:12 PM said...

rama2 lagi chantek ^^

zati on January 25, 2011 at 6:17 PM said...

@Syafiq Rosli
whoaa betul2 :)

zati on January 25, 2011 at 6:18 PM said...

@themanbhaek
hehe betol2 tapi zati takut huhu =.='

menusuk hati on January 25, 2011 at 6:36 PM said...

ada bnyk pengalaman dkcewa n mengecewakan org lain nampak...hehe...

zati on January 25, 2011 at 6:40 PM said...

@menusuk hati
hihik nampak gaya gitu lerr gayanyer, dikecewakn itu lebih sakit daripada mengecewakan ececece XD

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!