Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Monday, January 24, 2011

dah lame tak cakap pasal cinta

salam readers, dah lameeeeeee kan I tak cakap pasal cinta since I break-up with tetttttttt haha, kalau yang dah lame follow blog I tu tau kot siapa tetttt cinta terakhir I tu *aicehhhh cinta lerrr sangat*

I taknak cakap pasal tetttt cinta terakhir I tu, tak sampai 5bulan lagi I stay single, luka masih berdarah *pangggg jiwang pulak*


ingat tak yang >> dari satu ujian ke satu ujian <<, kalau tak ingat klik link tu untuk tau itupom kalau rajin kahkah :p

dye laa cinta pertama I tapi dye dah kahwin, dye ada kembar & I tersangat baek dengan gilfriend (niesa) kembar dye, yes kitorang baek sangat, she olwez call me panda zzzzz

I dapat tau tetttt cinta pertama I dah ada anak & niesa jaga anak dye haritu, niesa cakap anak dye ada lesung pipit macam dye

I macam teruja nak tengok anak dye, dahlaaa I nie suke baby, mesti anak dye comel macam dye, gerammm :))

terkilan & sedih? ada laa 1%, orang yang pernah I sayang kannn, tipulaa kalau I tak ada rase pape

walaupom ada sedikit tercalit rase terkilan & sedih tapi I happy, I happy sangat sebab dye gembira, dye dah ada family dye sendiri & of course dye bahagia

I doakan moga perkahwinan dye kekal hingga ke anak cucu & bahagia ke akhir hayat, yang lame tu usah dikenang, kalau sesekali takpe ngeh3, cukup sebagai sejarah sahaja :))

kata ati: cinta itu tak bermakna memiliki XD

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

12 kritikan membina:

Puan Besar Shag Yahaya on January 24, 2011 at 12:25 AM said...

Zati~ tak pasti sebab laptop Shag atau browser yg Shag guna. Tapi, butang Post a Comment tu bertindih dengan 0 0 KOMEN DITABURKAN. Hmph.

Doakan yg terbaik untuk dia. Jangan lupa doakan yg terbaik untuk Zati jugak! ;)

luvYOU on January 24, 2011 at 12:25 AM said...

huhuhuhuu
besnyeee!!
:D

i pon ade
tp cinta monyet dlu mase sekolah rndahlah
kapel lame tuuuu....dr drjh 3 smp drjah 6 (cm bangang jeh kan?haha)
so now die dh kawen siap ade anak :)

zati on January 24, 2011 at 12:36 AM said...

@Puan Besar Shag Yahaya
yup2, zati pom perasan benda tu dear huhu, tak tau camner nak settlekan tapi lepas dah ada komen benda tu tak bertindih lagi :)

insyaallah mudah-mudahan XD

zati on January 24, 2011 at 12:37 AM said...

@luvYOU
hiks, I bercinta dengan dye since I form5 sampai penghujung umur I 18 tahun huhu, setahun lebih je T___T

setiap orang pernah melalui cinta monyet hehe, doakan yang terbaek untuk die :)

tengkorakemas on January 24, 2011 at 8:13 AM said...

hm..insyaAllah ada seseorg di luar sana yg terbaik buat Zati..

p/s:apsal Panda? :D

wahida on January 24, 2011 at 4:31 PM said...

alahai..sedihnya...x pe, semua tu ada hikamhnya..mungkin ko nak dpt yg lg hensem?

cikTINGtong on January 24, 2011 at 4:44 PM said...

terima ia dengan hati terbuka ;)

zati on January 24, 2011 at 6:07 PM said...

@tengkorakemas
insyaallah mudah-mudahan :))

p/s:panda sebab mata bulat huhu =.='

zati on January 24, 2011 at 6:09 PM said...

@wahida
ermm agak sadis juga sob3 T____T

dpt yg lagi hensem?? haha dpt yg terbaek dari segi keperibadian pon dh memadai XD

zati on January 24, 2011 at 6:09 PM said...

@cikTINGtong
yup, sudah terima dengan hati yang terbuka, setahun lebih ambil masa untuk terima dengan terbuka wuwuwu :))

rieyana ynn on January 25, 2011 at 3:36 PM said...

biar jew sume tu sebagai sejarah..akhaks..nanti awk pun akan bahagis,,,....;d...[dear pelik lah template yana tu tak ada readmore dan shre fb..tak tau nak ejas dah..;d

zati on January 25, 2011 at 4:01 PM said...

@rieyana ynn
yup2 sebagai sejaran saje heee, ohh yeke..mungkin template tu kot bermasalah wuwuuu

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!