Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Tuesday, January 25, 2011

Sengal Zone: Saya Takut Doktor

as salam readers, kali nie I kembali dengan segmen, siapa lagi kalau bukan segmen dari udin, dah lameeeeeeeee I tak join segmen dye, last segmen dye yang I join >> segmen saya lagi laju <<


kali nie segmen tentang takut doktor, duhhhh benda nie I paling tak suke sangatsangat, doktor weyhhh, muak I jumpe doktor memanjang, sikit-sikit appointment, sikit-sikit appointment, kalau doktor laki takpe juga ngeh3 *panggggg*

I paling takut dengan doktor gigi haha, seriousss takut, time kecik-kecik dulu I paling susah nak jumpe doktor semata-mata untuk cabut gigi

kalau dulu time nak cabut gigi (gigi dah longgar sangat time tu), ibu I akan gunting benang tu pastu sangkut kat gigi, tarikkk...weyhhhh gilerrrr laaaa takottt, I taknak, I cakap nak pergi jumpe doktor gigi, biar doktor cabutkan

sekali pergi hahahamekkkkk kau, puas doktor pujuk semata-mata untuk cabut gigi I yang dah longgar tu, siyesss kelakar time dulu-dulu, time sekolah rendah dulu pom kan tiap-tiap tahun ada nurse gigi datang kat sekolah untuk buat pemeriksaan gigi

time tu duk gelabah takut gigi kene cabut lerr, tampal lerrr tapi sekarang dah oke, dah besar bangka takkan nak takut lagi kan3 :p

kata ati: nasib baek gigi kekal I nie tak berterabur bersepah :))

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

9 kritikan membina:

cik erny™ on January 25, 2011 at 10:06 PM said...

hahaha,, sys takot doktor yg nk bg enjection~~

cik erny™ on January 25, 2011 at 10:07 PM said...

jap2.. nak add ckit,, sys tkot dktor gigi gak~~ ngek ~~ heehhe

zati on January 25, 2011 at 10:18 PM said...

whoaaa, 1st sys dtg komen pewittttt org tu dh komen2 hehe

kite same, tak suke doktor gigi =.=

Cikin on January 25, 2011 at 11:44 PM said...

cikin tak takot doktor . doktor yg takot cikin . hehehe ~

zati on January 25, 2011 at 11:58 PM said...

@Cikin
whoaa, ilmu yg cikin gune nie? nk tau hihi XD

Khairul Atikah @ Cik Yuki on January 25, 2011 at 11:59 PM said...

ehhh sme lah ! hehe
blog awk cute. sy link an kt page sy yee..hehe TENKIU !

zati on January 26, 2011 at 1:27 AM said...

@Khairul Atikah @ Cik Yuki
hehe doktor gigi menakutkan wuwuuu, blog u pom comel :)

cik erny™ on January 27, 2011 at 1:22 AM said...

@zati
wahaha,, terkezut yaw!! hehehe.. ape slh nyer,,, entri kenyataan bebeh! heheheh xD

zati on January 27, 2011 at 1:29 AM said...

@cik erny™
hehehe gud2 :))

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!