Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Sunday, January 23, 2011

pengalaman raba dalam lrt

salam readers, wahhhh laju je klik erkkkk, mentang-mentang tajukkkk 'HOT' huahuahua, jadah raba-raba nie, gatal gilerrrr, kau hengat rubber-pemadam tu ke? kalau rubber-pemadam tu boleh laa bagi pinjam tapi pastikan pulangkan balik ye, mahal tuuu :P *aisyehhh rubber yang berape posen tu je pom*


I bukan nak cakap pasal rubber-pemadam tu tapi blog I telah dicemari dengan benda-benda kotor, ouhhhh blog ku tidak suci & telah dinodai =.='

mungkin orang tu nak cari yang berkaitan lalu tempiasnye sipi-sipi terkena kat blog I ouchhhh, jadah tempias kotor, kalau bersih takpe ngeh3

halamakkkk...sorry ar bro, blog gua bukan blog experience kehkeh, blog gua cume blog peribadi yang hanya merepek tak tentu hala & bercerita ape saje yang ingin dikongsi bersama pembaca tersayang, sile cuba lagi kahkahkah :))

kata ati: pelik-pelik je orang cari benda-benda macam nie =.='

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

4 kritikan membina:

farhan on January 24, 2011 at 3:10 AM said...

huhhu

zati on January 24, 2011 at 6:11 PM said...

@farhan
haha =.='

SyedGraphiX on January 25, 2011 at 2:52 AM said...

eee..ape kah..haha

zati on January 25, 2011 at 3:03 AM said...

xtau2 haha

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!