Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Saturday, January 8, 2011

entry untuk bersabar

JANGAN BIARKAN EMOSI MENGAWAL DIRI, BERTINDAK MENGIKUT AKAL BUKAN EMOSI
itu yang I lakukan sekarang nie, rase macam dah tak best nak blogging lagi, oke.....nak 'berehat' sekejap dari blogging

kata ati: naseb baek line celcom kat sini terbaekkkk dari ladang, laju juga loading, lebiu celcom :P

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

Categories

9 kritikan membina:

padin on January 8, 2011 at 3:36 PM said...

wah kenapa gitu? emm blogging ni suka2 kan, jadi carilah perkara yang menggembirakan, dan kembali suka berblogging, harap2 begitulah ye

Puteri Zaza on January 8, 2011 at 3:42 PM said...

zaza pon sama rasa camtu...cam nak give up jer.. sob sob

Shag on January 8, 2011 at 11:31 PM said...

Kalau ikut emosi Shag suka bentakkan diri kat bilik karok jamban :P

Entri terbaru Shag : Surat Perletakan Jawatan dari Cik Kembar

tengkorakemas on January 9, 2011 at 1:13 AM said...

celcom hari tu try lambat pula..hu2...kena streamyx gak :D

zati on January 9, 2011 at 3:06 PM said...

@padin
insyaallah, thanx

zati on January 9, 2011 at 3:07 PM said...

@Puteri Zaza
hurmm ntahlaa zaza, susah nak di explain dengan kata-kata :[

zati on January 9, 2011 at 3:07 PM said...

@Shag
macam best je :P

zati on January 9, 2011 at 3:08 PM said...

@tengkorakemas
hahahak pengguna streamyx rupernye XD

Shag on January 12, 2011 at 1:41 AM said...

@zati: Sangat best! Patut cuba try test! :D

Drop by nak bagi tahu Zati :
Shag ada cabar Zati dan lappy utk satu kontes ;)

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!