Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Friday, January 7, 2011

Sengal Zone: Saya Lagi Laju

salam readers, oke join segmen lagi & segmen nie tak memerlukan tag orang, i loikeeee....oke straight to the point


  • korang diminta untuk menaip dari a sampai z, tak perlu selang, tak perlu besar kecik, taip je
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ
kalau korang nak join terjah sini >> Sengal Zone: Saya Lagi Laju

kata ati: hehehe dah siappppp, best segmen nie

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

6 kritikan membina:

Shag on January 8, 2011 at 12:19 AM said...

Haha. Ada jugak segmen macam ni kan! :D

zati on January 8, 2011 at 12:40 AM said...

@Shag
haha segmen siapa paling pantas ngeh3 XD

wahida on January 8, 2011 at 2:42 AM said...

kehkeh..mcm2 segmen skrg blogger buat kan?

zati on January 8, 2011 at 3:06 AM said...

@wahida
hiks, tapi zati enjoy dengan segmen2 nie =)

KizZ on January 8, 2011 at 7:26 AM said...

Alamak Kiz lambat la menaip..kiki...

Jom sini,
Lepas gian oh

zati on January 8, 2011 at 11:55 AM said...

@KizZ
hihihik ada2 je kiz nie XD

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!