Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Wednesday, January 12, 2011

muncul balik setelah menghilang

salam readerssssssss *banyak pulak ssssssss aku*, rasernye dah nak seminggu I tak hupdate papepom kat blog nie kannnnn

I dah tak ambil lagi dah part time tak bergaji untuk mengemaskan blog, I memang dah tak ambil sebab buat masa sekarang nie memang tengah bz, kalau tak bz pom memang I takkan ambil sebab memang dah tak nak ambil miahaha :P

hurmmmm apelagi erkkkkk nak cakap????? rasernye dah tak ada kot....mungkin lepas nie akan bergantung juga kot untuk I on9 ke tak
ada sesiapa tau tak rumah sewa yang berdekatan dengan jusco taman maluri, cheras????
kata ati: blog aku nie dah macam pengiklanan nak cari rumah sewa =.='

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

14 kritikan membina:

Shag on January 12, 2011 at 9:34 PM said...

Tak tahu. Kazen yang kerja kat sana dulu pun duduk rumah Shag kat Putrajaya. Ulang alik tiap hari. Sorry tak dapat tolong ;)

zati on January 12, 2011 at 10:07 PM said...

@Shag
ohhh thanx, jauhnyee cousin shag ulang alik

tengkorakemas on January 13, 2011 at 1:40 AM said...

tak taula..kenapa?kerja jusco ke?

wahida on January 13, 2011 at 3:53 PM said...

baru muncul tuan tanah...

zati on January 13, 2011 at 5:12 PM said...

@tengkorakemas
zati still student lagi, ingat nak cari umah sewa yang berdekatan kat situ, senang nak pergi kolej..kolej dekat dengan jusco

zati on January 13, 2011 at 5:13 PM said...

@wahida
hihihik bz sebentar

hudahazwani on January 14, 2011 at 2:41 PM said...

hahaha...entry yg sebenarnya nak carik umah sewa..hahaha...

eh zaty study kolej mane??

zati on January 14, 2011 at 11:13 PM said...

@hudahazwani
haha gitula gayanye huda XD
zati stadi kt kolej teknologi antarabangsa cybernetics :))

deCrewz on January 16, 2011 at 1:18 AM said...

kalau area bukit pandan dekat x?

misz jue on January 16, 2011 at 4:07 PM said...

cuba cari kat pandan jaya..tp zati sorang2 ke?

zati on January 16, 2011 at 11:38 PM said...

@deCrewz
bukit pandan tu kat mane? zati tak tau huhu

zati on January 16, 2011 at 11:39 PM said...

@misz jue
dah cari tapi tak ada sob3 :((

tengkorakemas on January 19, 2011 at 12:35 AM said...

@zati

oh..maafla, tak tau hu2

zati on January 19, 2011 at 7:56 PM said...

@tengkorakemas

it's oke :)

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!