Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Saturday, January 1, 2011

entry yang ke-300 entry yang pertama di tahun baru

salam readers, nie entry I yang ke-300, selama setahun-empat-bulan I blogging nie entry I yang ke-300 *itupom nak kecohhhh ke, entry blogger laen dah lebih dari kau, kau baru 300entry*


I pernah abaikan blog I time I tengah bercinta beruk-monyet-bagai, I pernah abaikan blog I time tengah putus cinta, masa tu langsung tak bukak-bukak, tak ambil port langsung pasal blog sampai alexa rank I jatuh mendadak

oke lupekan semua tu, btw cantik kan tarikh harinie, 010111, tahun nie je ada dua kali tarikh yang cantik, tarikh lagi satu pada 111111

ada lagi ke yang countdown?? hahaha countdown malam tadi, patutnyee I nak post malam tadi tapi tak larat + dah mengantuk sangat tak boleh nak tahan

korang countdown kat mane? sebelum nie I tak pernah countdown kat mane-mane, duk depan tb je, pukul 12 tepat mesti dah terpacak kat belakang rumah untuk tengok bunga api dari klcc & dataran merdeka

kalau I ajak ayah I pergi dataran merdeka@klcc mesti taknak sebab ramai orang, kena bersesak, semalam I try juga ajak walaupom I dah tau jawapannye haha

tapi mood ape melanda ayah I malam tadi, mood dye baekkkk, I ajak & dye pom nak bawa, pukul 10 baru keluar

dah sampai kat klcc ada pulak konsert yang entah hapehape dekat depan ISETAN tu, kitorang pom ambil port baek duduk berbelangkangkan konsert tu


kitorang duduk kat atas jambatan yang untuk pergi ke taman permainan & kolam renang tu, I tengok ramai yang duk bersantai kat atas rumput tu, siap bersila lagi kat atas jambatan tu, photographer pom ada tiga empat orang yang dah pilih port baek kat situ siap dengan DSLR sekali

lepastu nak tau ape jadi time countdown tu???? haha memang lawak + sengal, kitorang matimati ingat bunga api akan muncul kat depan ISETAN tu, bukan kitorang jeeeee, semua yang duduk kat situ

yang paling kesian photographer tu semua haha, dah pilih port baekkkkk nak ambil gambar, sekali ape daaaaaa, bunga api membelakangkan kitorang, kat celah-celah pokok pulak tu, ape seyhhh, matimati kena tipu

nasib baek kitorang duduk atas jambatan, bunga api membelakangkan kitorang, apelagi duk berlari ke arah bunga api tapi ape yang nampak??? POKOKKKKK

haha siyesss kelakar pom ada masa tu, yang tak boleh blaaa orang yang duk terjerit-terpekik-terlolong macam orang gila, dahlaaa dengan bunyi hon hon tu lagi

kau nak jeritjerit-terpekik-terlolong pasal ape??? aku yang tak pernah keluar countdown sebelum nie pom takdelaaaa jakun sangat sampai nak jeritjerit

time bunga api tu kau nak terpekikpekik boleh accept lagi laaaa, mungkin kau nak nikmati tapi nie on the way nak keluar dari klcc pom terpekikpekik ape jadah LOL

nak je I memekik kat kau suruhhh senyap tapi berani dalam diam jelaaaa hahaha, laki kot, tak kuasa aku

ekeceli I nak masukkan video tapi lemmmmmmm macam kurakura, nak upload kat youtube & ambil embedded code pom lembap, haishh malas nak upload kalau dah lemmm sangat

kata ati: selamat tahun baruuuuu semua, azam baru I??? oke next post I bagitau :P

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

6 kritikan membina:

Gadish Lollipop on January 1, 2011 at 3:46 PM said...

wahhh . . dah ad 300 entry yea .. congrats sys :)

zati on January 1, 2011 at 3:49 PM said...

@Gadish Lollipop
thanx dear, baru 300, masih sikit lagi tu heee =)

wahida on January 1, 2011 at 3:52 PM said...

selamat tahun baru zaty...wish u luck all the time...

zati on January 1, 2011 at 4:01 PM said...

@wahida
selamat taun baru kaka, thanx kaka, same to you =)

Shag on January 1, 2011 at 11:05 PM said...

Haha. Kat situ selalu kena tipu kot dengan bunga api. Bajet kat sini, tapi yg meletopnya kat sana. Haiyak. Shag dah stop countdown kat luar. Hehe. Anak yg baik lah katakan :P

http://shagcomot.blogspot.com/

zati on January 1, 2011 at 11:11 PM said...

@Shag
haha tu laa pasal, tempat laen yang tunggu, laen tempat yang meletop bunga apinye haha

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!