Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Saturday, January 1, 2011

keputusan 10 header tercantik 2010

salam readers, ingat lagi tak entry I yang nak minta tolong semua my followers [sticky post] tu?? kalau tak hengat bukak balik & bace, itupom kalau rajin haha


I bukak emel, lepastu dapat emel dari faisal mengatakan keputusan dah keluar, dalam hati dah fikir tak dapat eden menang sebab ramai yang join, header pom semua superb

alhamdulillah blog I dalam carta top10 header tercantik 2010, 1st sekali I nak ucapkan thanx pada yang undi I, thanx banyakbanyak, jasa baik anda amat dihargai & takkan zati lupe =)

kedua nak ucap thanx pada aiz batu campur, siapa tak kenal aiz?? whooaaaa, I tak dapat nak kenalkan sebab dye dah delete blog :(

header tu credit to him, dye yang design header tu untuk I, thanx banyakbanyak aiz, aiz nie grafik designer, tak lokek dengan ilmu & TAK SOMBONG

opkos I rindu blog dye yang banyak tips tu, I rindu blog dye ye bukan dye hahahak, tips yang dye share memang banyakkk, siapa kenal dye mesti korang pom tau kannn

thanx juga pada faisal selaku penganjur segmen nie, memang superb & terbaek muehehe, thanx pada semua yang terlibat secara langsung ataupom tak langsung

oke jom tengok & terjah pemenangnye ^^

  1. http://myravea.blogspot.com
  2. http://schizophreniaeasy.blogspot.com
  3. http://ezhan-artwork.blogspot.com/
  4. http://syedgraphix.blogspot.com/
  5. http://admiralhafiz.blogspot.com/
  6. http://www.yiedpozi.info/
  7. http://zakmalstory.blogspot.com/
  8. http://profhariz.com/
  9. http://sengalman.blogspot.com/
  10. http://budakfadhilah.blogspot.com/

tahniah kepada semua pemenang & yang laen kalau nak terjah & nak tahu lebih lanjut tentang nie boleh pergi sini >> keputusan 10 header tercantik 2010 

kata ati: hadiah terbaek yang I dapat di awal permulaan pada tahun 2011 =)

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

8 kritikan membina:

Gadish Lollipop on January 1, 2011 at 11:05 PM said...

congrats sys :)
happy untk kamu :)

zati on January 1, 2011 at 11:08 PM said...

@Gadish Lollipop
thanx sygs, farah pom undi sys, thanx banyakbanyak kat farah =)

Roxy zai on January 1, 2011 at 11:17 PM said...

wah cantik laaa...u deserve it dear<3

zati on January 1, 2011 at 11:19 PM said...

@Roxy zai
banyak lagi header2 blogger yang cantik, btw thanx sygs =)

areripe on January 2, 2011 at 5:57 AM said...

congratulation!

Ryoma Ekhizen on January 2, 2011 at 1:10 PM said...

wah~~~ tahniah2.... tak sangka lak undian SRB boleh mmbntu kejayaan zati...

zati on January 2, 2011 at 7:43 PM said...

@areripe
thanx ^^

zati on January 2, 2011 at 7:44 PM said...

@Ryoma Ekhizen
thanx SRB sebab undi zati, jasa baik SRB amat zati hargai, tanpa bantuan SRB & rakan-rakan lain yang mengundi tak akan mungkin zati tercalon dalam header tercantik 2010, thanx semua =)

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!