Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Wednesday, January 5, 2011

geng blog pink: segmen shopping online

salam readers, oke harinie selaku ketua geng blog pink iaitu cik yaya ada buat segmen untuk kali ketiga untuk geng blog pink, haiiiiii geng blog pink semua muehehehe

segmen nie bercakap tentang shopping online, part nie yang palingggggg I suke sangat, biasalaaa pempuan haha tapi I shooping online bukan shopping baju, selendang ape semua

I tak shopping online baju sebab tak boleh test, takut kes2 tak diingini berlaku such as kecik sangat, besar sangat, that's why I tak suke shopping online baju

I tak shopping online shawl sebab I tak pakai shawl, I pakai tudung bawal biasa, tak kesahlaa I tak ikut trend atau fesyen, janji I selesa muehehe :P


oke merepek meraban je I nie, cik yaya suruh cakap shopping online yang I suke, okeoke..shopping online yang buat I rambang mata gilergiler ialah contact lens

dekat fesbuk tu perghhhhh, memang dealer yang jual lens tu semuanya I nak add haha, yela lens yang dorang jual-jual tu berbeza, kalau dah cantik tu cantik sangatsangat, kalau tak cantik tu tak cantik sangat tapi so far I tak pernah lagi tengok lens yang tak cantik

antara yang selalu I shopping lens dekat abdullah, lens shoppe & banyak lagi tapi dah lupe =.='

.jangan tengok awek tu tapi tengok lens yang dipakai tu.

oke fokus kepada lens yang dipakai tu ye tapi bukan awek tu, I tau awek tu comel miahaha, I jadi geram tengok lens tu, bulat-bulat mata jadinyeee, comel

bile I jadi geram I pom beli haha, nak beli lens kat kedai cermin mata memang mahalllll, paling murah boleh dapat pom rm50, itu pom hanya untuk 3 bulan je boleh dipakai gune

tapi kalau beli kat facebook, rm50 tu boleh dapat sepasang & boleh dipakai gune sampai setahun tapi kena pandai jaga, kalau tak pandai jaga hahak, jawap sendiri lerr

lens comel-comel tu I dapat dari lens shoppe, sesiapa yang pakai lens tu & berminat untuk dapatkan lens yang comel-comel, inginkan mata bulat macam dolly..anda boleh dapatkan di lens shoppe =)

so far untuk lens..I tak pernah lagi jumpe di blog shop, kalau ada pom I lebih berminat untuk berurusan melalui fesbuk XD

kata ati: kadangkadang sampai rambang mata untuk pilih lens =.='

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

14 kritikan membina:

Shag on January 5, 2011 at 11:06 PM said...

Shag pun! Rambang mata tgk lens! Aiyayai~

http://shagcomot.blogspot.com/

Puteri Iqa Izyan on January 5, 2011 at 11:07 PM said...

uiks.. suke betul suping online nih.hehe..
tapi tak suke suping shawl sbb kalau on9 mhl..
bek beli sndri je.murah.. hehe

zati on January 5, 2011 at 11:08 PM said...

@Shag
haha tau takpe, tak tau nak pilih sebab cantik sangatt

zati on January 5, 2011 at 11:09 PM said...

@Puteri Iqa Izyan
hehe yeke, beli sendiri dapat lebih kepuasan heeee

ada mokhtar on January 5, 2011 at 11:19 PM said...

macam best je ni =)

KizZ on January 5, 2011 at 11:21 PM said...

meh shopping2 kat blog shop kiz meh...hiihii..
cbok aje kiz nieh..


Jom sini,
Back To School

zati on January 5, 2011 at 11:21 PM said...

@ada mokhtar
segmen tu yang best atau lens tu yg best? hehe =)

zati on January 5, 2011 at 11:26 PM said...

@KizZ
hehehe akan diterjah blogshop kiz XD

hannafauzann on January 5, 2011 at 11:39 PM said...

HANA PUN SUKA ONLINE SHOPSS !
BEST GILAKS AND BOLEH BUAT KETAGIH ==.
TAK BERANI NAK BELI LENS KAT FB.
ADA SETENGAH YANG KUAT MENIPU . HUHU.

zati on January 5, 2011 at 11:46 PM said...

@hannafauzann
HOHO..SO FAR ZATI TAK PERNAH KENE TIPU LAGI, NAZUBILLAHI MIN ZALIK

tengkorakemas on January 6, 2011 at 2:46 AM said...

hati2 shopping online, yg jadi dealer pun kena hati2, hm bukan dulu rasanya TE ada baca kes org nak tipu Zati kan kata dah bank in duit?

zati on January 6, 2011 at 2:59 AM said...

@tengkorakemas
thanx TE untuk nasihat tu, zati akan lebih berhati-hati ^^

a'aah ada kes tipu time zati jadi dealer, sebab tu zati dah tak jadi dealer mane2 shopping online sekarang nie, takot terkena lagi :[

.cik yaya. on January 7, 2011 at 12:20 AM said...

wah2..thanks ye join..suke lens gak!

zati on January 7, 2011 at 12:22 AM said...

@.cik yaya.
hihik welcome cik yaya =)

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!