Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Wednesday, January 5, 2011

singgah dari blog cik tom???

salam readers, tadi I bukak blog lepastu check chatbox, dapat mesej daripada padin yang dye singgah dari blog cik tom, I pom pelik..dari blog cik tom??

I masih ingat yang I ada join segmen blog review oleh cik tom, muke I muke segmen haha, lepastu cepatcepat I terjah blog cik tom sebab curious gilerr nak tau kenape padin singgah dari blog cik tom

bile dah terjah, ohh patutlaaaa...cik tom dah review blog saye muehehehe, thanx muchie2 to cik tom =)

bile malas nak update & hanya akan diupdate untuk join pelbagai segmen, itu akan mendatangkan keuntungan & dapat mengeratkan hubungan sesama blogger, so I rajin-rajinkan diri untuk join segmen bagi blog picisan macam I nie

kata ati: tak kisahlaa muke I muke segmen pom :P

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

20 kritikan membina:

sissyira on January 5, 2011 at 5:36 PM said...

salam


besh dah kena review tu, syira pun tunggu turn ni :D

si pendek dan moody on January 5, 2011 at 5:37 PM said...

blog saya takpenah direview, ngahaha

zati on January 5, 2011 at 5:42 PM said...

@sissyira
hehe bestbest XD

zati on January 5, 2011 at 5:43 PM said...

@si pendek dan moody
kalau nak direview kena join segmen muehehe XD

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ on January 5, 2011 at 5:56 PM said...

HUHUHUHUHU....kakD pun tak penah direview jg...

zati on January 5, 2011 at 5:59 PM said...

@LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™
heeee kalau nak direview kena rajin join segmen yang dianjurkan =)

ASaDa RyutaRo on January 5, 2011 at 6:53 PM said...

hooo.. saya pun datang dari blog cik tom.. hehe ;)

Shag on January 5, 2011 at 6:57 PM said...

Alaa~ Nak jugak di review by Cik Tom! Sobs~

http://shagcomot.blogspot.com/

zati on January 5, 2011 at 9:42 PM said...

@ASaDa RyutaRo
hehe selamat dtg dear =)

zati on January 5, 2011 at 9:42 PM said...

@Shag
jom2 heeee

anamizu on January 5, 2011 at 10:16 PM said...

ecece zaty..sukenye die..hihi

NaNiE on January 5, 2011 at 10:38 PM said...

saya tag awak..(n_n)..tengok sini ea..
http://speakbyhand.blogspot.com/2011/01/terujanya-ngan-contest-neh-haha.html

padin on January 5, 2011 at 10:39 PM said...

hehe.. singgah lagi sini.. kali ni dari dashboard aku, keh3

zati on January 5, 2011 at 10:43 PM said...

@anamizu
hehe suke sebab direview, alhamdulillah =)

zati on January 5, 2011 at 10:43 PM said...

@NaNiE
oke dear, i terjah XD

zati on January 5, 2011 at 10:44 PM said...

@padin
hihihi

Nurul chumel on January 5, 2011 at 11:56 PM said...

I pun ada buat segmen. tak nak join??

zati on January 6, 2011 at 12:08 AM said...

@Nurul chumel
wahh yeke dear, oke akan di terjah =)

CIK TOM on January 6, 2011 at 9:39 AM said...

hi yunk..aahh cik tom dah review blog zati...sori xsmpt nak bgth sbb smlm kelam kabut :)

zati on January 6, 2011 at 10:25 AM said...

@CIK TOM
aii cik tom hehe, xpe..btw thanx sangat2 =)

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!