Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Thursday, January 6, 2011

persahabatan yang ku hargai melalui blog

salam readers, kite berkawan bukan hanya di alam realiti saje tapi di dalam blog juga boleh menjadi kawan walaupon hanya di alam maya

tadi jalanjalan sambil singgah di kontroversi yang makinnnn hangit di blog, kontroversi apekah?? haha tak perlu tau kot, kontroversi semata-mata & kita yang tak terlibat nie diam-diam sahaja sudah, diam itu lebih baek bukan?? =)

I singgah dekat blog tengkorak emas atau lebih dikenali sebagai TE, dye ada bagi award untuk kawan-kawan dye, tak sangka zati tersenarai, agak terharu di situ hahahak

terharu bukan ape cume tak sangka, TE nie salah satu pengkomen tegar di blog I, walaupon entry I yang merepek je tak masuk dek akal..dye still komen walalupom entry tu entry putus cinta hahaha

sekarang ni tak ada dah entry putus cinta, tahun lepasssssss je, benda dah berlalu, tak nak dikenang =.='

.award dari TE, biru...damai gitu.
  • beri pendapat kamu tentang blog sahabat yang tag kamu
blog TE memang best, kadang-kadang diisikan dengan aktiviti harian TE, berita semasa & mostly penuh dengan penuh ilmu agama dengan lebih mendalam, blog TE serba sedikit memberi zati pengetahuan, dari tak tahu boleh jadi tahu =)
  • senaraikan sahabat blogger lain
untuk korang-korang kat bawah nie, sudi-sudikan diri untuk ambil award nie XD

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

10 kritikan membina:

tengkorakemas on January 6, 2011 at 1:57 AM said...

mak aih..cepat betul respons.. :) thanks Zati..

award Zati pun entrinya belum TE publish lagi..hu2..sejak akhir2 ni line internet agak mendukacitakan..TE cuba guna broadband..fuh..baru tau deritanya..

zati on January 6, 2011 at 2:06 AM said...

@tengkorakemas
hehehe welcome, it's oke..take ur time..zati faham derita akibat penangan broadband ngeh3 XD

menusuk hati on January 6, 2011 at 7:12 AM said...

line power,gunakan hp jd modem(kalau ada) n gunakan kelebihan celcom postpaid utk berBB..Data unlimited..BTW,salam Pink buat para pinky

Shag on January 6, 2011 at 11:02 PM said...

Wahh~ Ada nama Shag! Kiki. Sebagai balasan, Shag tembak Zati join GA IR. MEH SINI MEH ;)

zati on January 6, 2011 at 11:44 PM said...

@menusuk hati
thanx 4 ur info =)

zati on January 6, 2011 at 11:44 PM said...

@Shag
hihihik, oke nanti zati terjah

Ryoma Ekhizen on January 7, 2011 at 9:56 AM said...

nty SRB buat erk...
sibuk dgn urusan duniawi skunk =... hahahaha

zati on January 7, 2011 at 11:34 AM said...

@Ryoma Ekhizen
hahaha jawapan tak kusangka ecececeh :P
takpe, take ur time

Cik Shag on January 20, 2011 at 5:35 PM said...

Zati. Shag dah amik dan dah buat entri. Sorry lambat! :D

Rancangan Bercakap Baru di Saluran Belog Grrr

zati on January 20, 2011 at 6:30 PM said...

@Cik Shag
it's oke :))

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!