Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Friday, January 7, 2011

ishhhh kenape dengan google chrome nie?????

salam readers, sebelum nie I gune firefox, lepastu entah macam mane I boleh jatuh hati dengan google chrome & then I tinggalkan firefox sebab google chrome

bile I dah sayang kat google chrome, tibe-tibe google chrome buat hal dengan I, haishhh dah sayang pastu buat hal pulakkkk

yang dye buat halnye bile I nak sign in blog tak boleh tapi kalau I bukak fesbuk atau benda-benda lain dengan menggunakan google chrome boleh pulak

I dah menggelabah sebab blog I tak boleh bukak, ingatkan dah kene hack ke kena banned ke ape ke, mau tak risau...blog kottt

.nie yang I dapat bile I nak sign in blog dengan menggunakan google chrome.

bile dah jadi macam tu, I sign in blog dengan menggunakan firefox, I rujuk balik dengan firefox *ecececeh*, dah nonsense jadah rujuk, putus macam orang bercintaaaaaaaaaa pulak =.='

ada sesiapa yang baek hati & tau ape masalahnye tak kenape boleh jadi macam nie?? I need help, tak tau kenape jadi macam nie, tak boleh sign in blog gune google chrome

kalau ada sesiapa yang tau ape masalahnye, tinggalkan komen boleh?? I nak tau penyebab jadi macam nie & nak pulih seperti sediakala

kata ati: tak tau ape masalahnye, fenin aku =.='

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

10 kritikan membina:

KizZ on January 7, 2011 at 9:31 PM said...

Kiz penah gak jadi prob cam gitu...tapi lame2 die elok balik rasanya..
Tapi bercakap sal chrome ni kiz ada prob lagi besar..dia slalu crash tak tentu pasal...last2 kiz tpaksa crush la dgn chrome..kapel nan mozilla balik...tp sygnya xpat guna chrome..dia laju kot..

zati on January 7, 2011 at 9:34 PM said...

@KizZ
huhu kenape laa google chrome nie, crash?? haiyooo, teruk gaks tu

tu laa, chrome nie laju..tak pasal-pasal zati kene kaple balik dengan firefox =.='

mrnamie on January 7, 2011 at 9:52 PM said...

Kalau aku guna chrome, salu jer crash macam Kizz tu kena..tak pasal2 crash... hehe

zati on January 7, 2011 at 10:06 PM said...

@mrnamie
iskkk..chrome nie, tak leyh pakai betul huhu =.='

Shag on January 7, 2011 at 11:22 PM said...

Chrome mmg selalu crash sana sini. Tp Shag smp skrg setia lagi dgn dia. Haha. Tiap kali dia buat hal Shag tutup windows lepas tu bukak balik. Baik lah dia ;)

Tahu tak, tahu tak? KFCM dan Elia KAHWIN ??!!

zati on January 7, 2011 at 11:25 PM said...

@Shag
haiyooo chrome bagi banyak masalah kat orang, nak break laa cenggini dengan chrome muahahaha, zati dah cube tutup window banyak kali tapi still tak boleh huhu =.='

tengkorakemas on January 9, 2011 at 12:56 AM said...

jeng jeng jeng pengguna chrome dah tiba...:)

hm..jarang TE face problem ni, kalau ada pun bila try sekali lagi mesti ok, bab crash pun jarang melainkan chrome ada counter masalah shockwave flash di blog tertentu..

lebih laju dgn chrome, sebab tu TE stick dgn chrome je..

Anonymous said...

Cuba guna Opera

zati on January 9, 2011 at 3:00 PM said...

@tengkorakemas
hoho pengguna chrome dah tibe...chrome laju..sebab tu zati jatuh hati dengan dye hahak tapi memandangkan dye buat hal, terpaksa zati tinggalkan miahahaha :P

zati on January 9, 2011 at 3:00 PM said...

@Anonymous
operam ok ke?

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!