Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Friday, January 21, 2011

kembali dengan wajah yang baru

salam readers, oke berbalik pada under construction, kini zati & lappy kembali dengan wajah yang baru, wajah yang lebih comel ekekeke *statement minta lempang*, jom tengok perubahan yang telah dilakukan

 *header lame I*

*header baru I*


 *tab baru I*

*tab lame I lupe nak print screen & save huhu*

*post entry yang lame*

*post entry yang baru*

I masih menggunakan tema warna yang sama iaitu warna pink, ingatkan nak guna warna purple most colour febret I tapi disebabkan I ahli geng blog pink, I still menggunakan warna pink (warna kedua febret) sebagai tema warna blog I :)

template baru nie bukan I yang design, bab-bab design nie I tak reti, kalau setakat nak kemaskan blog tu boleh laa sikit-sikit tapi kalau untuk design-design memang bukan di tangan I huhu =.='

I bagi tanggungjawab pada alieff untuk tukar template blog I & I amat berpuas hati dengan design beliau, mesti penat dye layan kerenah I huhu

kalau korang nak, boleh laa tempah kat beliau, tak perlu nak fikir "alaaa, aku nie perempuan, dye lelaki..segan laa", jadah segan

buat muke tak malu macam I & bagitau kat dye bla bla bla, dye akan buat seperti mana yang korang nak, dulu dengan aiz pom macam tu, I buat muke tak malu untuk minta beliau design kan header I kehkehkeh, header tu I still simpan lagi sampai bebila pom sebab sayang oke, berharga tu :))

kata ati: thanx a lot to alieff & credit to him XD

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

34 kritikan membina:

nurul ain on January 21, 2011 at 10:46 PM said...

wah ! lawa2 ^^ suke header baru tuh :)

♥NuR SyAFiQah♥ on January 21, 2011 at 10:50 PM said...

comel giler blog bru awk ni..hehe
ajar sy!!!hehe

cikbintang on January 21, 2011 at 10:58 PM said...

i still remember AIZ!!hehehe
neway..nice news of ur blog dear

SANDRA AZWAN on January 21, 2011 at 11:07 PM said...

yang lama dengan yang baru, saya lebih prefer blog header u yang lama....mungkin sebab ade cawan comel tu rasanye.....header yang baru nie, title blog u lebih menyerlah! keep it up!! dua2 cute!!;-)

zati on January 21, 2011 at 11:25 PM said...

@nurul ain
hehe thanx dear :)

zati on January 21, 2011 at 11:25 PM said...

@♥NuR SyAFiQah♥
thanx yunk, ajar? whoaa zati tak tau ngeh3 XD

zati on January 21, 2011 at 11:27 PM said...

@cikbintang
u still remember? hehe me too, btw dye dah kembali blogging, cepat terjah blog dye hehe, thanx dear :)

zati on January 21, 2011 at 11:28 PM said...

@SANDRA AZWAN
hehe thanx 4 ur opinion :)

Puteri Iqa Izyan on January 21, 2011 at 11:43 PM said...

warghhh..comelnye..

:D

zati on January 21, 2011 at 11:50 PM said...

@Puteri Iqa Izyan
hiks thanx, credit to alieff :)

cikbintang on January 21, 2011 at 11:56 PM said...

ape blog die

zati on January 22, 2011 at 12:06 AM said...

blog aiz
http://aizstory.blogspot.com/ :)

a i d a ; on January 22, 2011 at 12:13 AM said...

yg ni nampak lagi comel..

suka ♥ =)

zati on January 22, 2011 at 12:27 AM said...

@a i d a ;
hiks thanx dear, nie semua hasil alieff :)

dak eina on January 22, 2011 at 12:29 AM said...

cantik sgt!!! :)

zati on January 22, 2011 at 12:31 AM said...

@dak eina
hee thanx dear, credit to alieff :)

eiysya zasya's on January 22, 2011 at 12:37 AM said...

blog nih cantik.. simple n pink! hoho~

zati on January 22, 2011 at 12:39 AM said...

@eiysya zasya's
tenkiu dear, design by alieff hehe :)

Cik Shag on January 22, 2011 at 12:40 AM said...

Wahh~ Comel gila! Ada tips tak nak buat tak tahu malu macam Zati? Kehkeh :P

.cik yaya. on January 22, 2011 at 12:41 AM said...

peergh!! demi gbp sanggup tak buat kaler purple..love u lah!!

zati on January 22, 2011 at 12:49 AM said...

@Cik Shag
thanx, halamak tips? natural dear muke tak tau malu tu ekekeke :P

zati on January 22, 2011 at 12:50 AM said...

@.cik yaya.
hiks..sbb syg kat gbp, gbp forever hahak :)

loverbox on January 24, 2011 at 8:43 AM said...

gambar widget contest tu xkuar...gambaer header dah menunjukkan tuan punya blog...

hudahazwani on January 24, 2011 at 1:48 PM said...

waaaa...!! makin nice la dear..cun! comel! seperti tuan empunya blog.. ^__^

zati on January 24, 2011 at 6:10 PM said...

@loverbox
thanx sebab tegur, baru perasan hihi :)

zati on January 24, 2011 at 6:11 PM said...

@hudahazwani
hiks, thanx sygs, wani lagi comel hehe :)

BuDaK NaKaL on February 1, 2011 at 12:55 PM said...

kak zati , sy engat na tmph jgak lar .. cm ner ek kak zati g twu lbeh details .. kitew ta twu na ckp cm ner .. huhu .. anyway , sy geng blog pink ! :)

zati on February 1, 2011 at 1:21 PM said...

@BuDaK NaKaL
oke, nanti kak terjah blog adik untuk bagitau lebih details :)

Ryoma Ekhizen on February 1, 2011 at 1:57 PM said...

ajar kan sy jugak kak zati... hahahah

zati on February 1, 2011 at 2:15 PM said...

@Ryoma Ekhizen
hahaha pakcik nie :P

Ryoma Ekhizen on February 1, 2011 at 3:27 PM said...

macam x nak ajar kan pon...
tolong laa kakak...

sy nak sgt kakak ajar sy...

zati on February 1, 2011 at 3:48 PM said...

@Ryoma Ekhizen
alala kesiaannye 'adik' nie, nak akak tolong ajar ape? meh akak ajr meh :P

Ryoma Ekhizen on February 1, 2011 at 6:07 PM said...

yg ade hello kitty tu..

zati on February 1, 2011 at 6:33 PM said...

@Ryoma Ekhizen
wuwuuu kalau yang tu, zati komen kat blog wan oke :)

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!