Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Friday, January 21, 2011

under construction

salam readers, I nak war-warkan bahawasanya *poyonyeeeee* blog nie akan diubah suai oleh yang pakar, siapakah dye??? jeng3
kalau sehari-dua-tiga hari nie korang nampak blog I semacam je, buat dun know je erkkk2 sebab under construction hehe

tak sabar nak tengok imej yang baru & semestinya I akan rindu pada wajah blog I yang lame, nantikan kemunculan zati & lappy yang baru miahahahaha :P

kata ati: still menggunakan warna pink pada wajah baru ngeh3

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

2 kritikan membina:

nurul ain on January 21, 2011 at 8:26 PM said...

tak sabar nak tggu blog awk berwajah baru :)mety cantek kan ^^

zati on January 21, 2011 at 8:33 PM said...

hehe, nantikan k sygs :)

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!