Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Saturday, January 22, 2011

nak join tapi maluuuu

salam readers, kali nie sahabat bloggers as a group di fesbuk nak buat gathering, whoaaaa ghatering?? syoknyeeee :))


tentatif program:

10:30 am: kumpul kat bowling
11:30 am: bowling jap beramai-ramai
01:00 pm: makan time
02.00 pm: ice breaking (borak-borak)
03:30: bersurai

1st I tengok kat banner tu ialah tempat & tarikh, tempat dah cun, dari rumah & kolej pom senang nak pergi, tarikh pom dah cantik

cume satu jeeeeee.....nak join tapi maluuu, I nie kan seorang gadis yang pemalu wahahaha *panggggg*, macam mane nak join kalau maluuuuu, I tak reti nak buat muka tak tau malu kehkehkeh :P

I dalam dilema untuk pergi atau tak, seriouss teringin sangat nak pergi, event2 macam nie dorang selalu buat kat KL tapi I tak join sebab malu punyeeee pasal, jadah malu =.='

untuk korangkorang yang nak pergi tu & nak tau lebih lanjut pasal gathering tu korang boleh terjah ke sini >> SAHABAT BLOGGER DAY OUT [SBDO]

yang tak ada fesbuk, yang tak ada group nie kat fesbuk nie pom boleh juga join, dun't worry2, event nie untuk semua bloggers, dialu-alukan untuk datang :)

kata ati: farah, jom teman sys untuk pergi event nieeeeee ngeh3 *_____^

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

7 kritikan membina:

Gadish Lollipop on January 22, 2011 at 1:41 PM said...

sys . mau pegi ka ?
kalu sys nk g . farah nk follow

zati on January 22, 2011 at 1:46 PM said...

@Gadish Lollipop
sys nak pergiii, teringin huhu..jom dear? kite saing sekali :)

tengkorakemas on January 22, 2011 at 2:00 PM said...

wow!!!

tengkorakemas on January 22, 2011 at 2:01 PM said...

oh..teruja tadi sampai lupa nak komen entri, semakin cantik blog ni :)

pergi je, boleh jumpa kwn baru :D

Gadish Lollipop on January 22, 2011 at 2:17 PM said...

farah okayh jerk kalo nk g . tapi kene tnye parents dlu la .

zati on January 22, 2011 at 6:40 PM said...

@tengkorakemas
hehe..thanx, emm tu laa tapi ingat nak ajak teman sorang huhu T___T

zati on January 22, 2011 at 6:40 PM said...

@Gadish Lollipop
oke, nanti pape roger by fon hehe XD

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!