Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Sunday, January 2, 2011

selamat kembali ke alam persekolahan

salam readers, korang dah kapur kasut? dah gosok baju? homework tahun lepas punye dah siapkan?? oke dah mengarut kau zati

esok adik I akan kembali ke alam persekolahan, dye form4 sekarang nie, dulu time I form4 dye menganjingggg I sebab I dapat teknik & kena duduk asrama

paling tak boleh blaaaa dye menganjing I time dye cakap baibai dekat I, seminggu sebelum I masuk teknik lagi dye asyik duk menganjing I bile dye cakap baibai, LOL

dye menganjing tapi I senyap je sebab pasrah haha, sekarang nie I pulak yang menganjing dye hahahamekkk kau *tapi aku sayang kau weyhh* :P

lagi I menganjing bila I cakap "aku boleh balik tiap-tiap minggu, kau tak boleh..sebulan sekali baru dapat balik", haha :P


dye masuk 6haribulan nie bersamaan dengan hari khamis, I pom balik kolej minggu nie juga pada 8haribulan bersamaan dengan hari sabtu

nanti bila I dah masuk belajar balik, tak ada laaaa kot I nak update tiap-tiap hari, dah tak ada lagi dah merepek meraban I kat blog nie selalu

btw, selamat kembali ke alam persekolahan kepada yang masih bersekolah & untuk adik I, naseb kau laaa dapat teknik tempat aku dulu, memang tiap-tiap minggu aku akan datang ke sekolah aku untuk tengok kau =)

kata ati: rindu zaman persekolahan, zaman persekolahan adalah zaman yang paling best

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

12 kritikan membina:

layla leman on January 2, 2011 at 10:11 PM said...

yup...mcm2 ade d zmn muda mudi dlu..ngeee

zati on January 2, 2011 at 10:30 PM said...

@layla leman
haha yup2, sekarang dah tua wawawa :P

kay yea on January 3, 2011 at 3:04 AM said...

sy mude lagikk..hehe~

Luffy on January 3, 2011 at 10:42 AM said...

waaa..mau pulang ke skolah..sebab bez..haha

Luffy on January 3, 2011 at 10:45 AM said...

waa..mau pulang ke sekolah..rndu2..

zati on January 3, 2011 at 1:30 PM said...

@kay yea
oke jelesss ngeee XD

zati on January 3, 2011 at 1:31 PM said...

@Luffy
bez buat homework haha :P

zati on January 3, 2011 at 1:31 PM said...

@Luffy
tau tak pe hoho

intanurulfateha on January 3, 2011 at 2:19 PM said...

rasenya kalau pakai baju skola, muat lg kot :P

zati on January 3, 2011 at 2:43 PM said...

@intanurulfateha
hehehe tau tak pe, kite same sis hoho :P

Ryoma Ekhizen on January 4, 2011 at 10:46 AM said...

bagus nyer bai nie... hahahaha

zati on January 4, 2011 at 2:42 PM said...

@Ryoma Ekhizen
bagus kannn??? hahaha :P

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!