Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Sunday, January 2, 2011

Sengal Zone: Saya Top Ten !

salam raeders, oke I nak join segmen yang dianjurkan oleh sengalzone, benda-benda macam nie I memang suke join, lagi-lagi kalau tak kena tag orang, bertambah-tambah suke untuk I join muehehe

okelaa kalau nak join mestilaa ada sebab kan, ingat sesuka suki jeke nak join?? sukesuki daun keladi ehh2 tak ada kaitan pom dengan daun keladi

makin banyak aku merepek nieeeeee kanggg, jom bermula :P



  • kenape nak jadi top ten
I nak jadi top ten untuk memperluaskan lagi blog I, almaklum blog picisan macam I tak boleh duduk dalam satu takuk je sebab sampai kebila pom takkan maju ke hadapan kalau duduk dalam satu takuk sahaja, selain tu..dapat mengeratkan hubungan silaturrahim sesama bloggers, I nak jadi top ten juga sebab sengal zone bagi peluang untuk bertapak, bukan senang nak dapat peluang untuk bertapak, peluang yang ada jangan disia-siakan hehe
  • ape yang anda suke tentang sengal zone
sengal zone rajin membuat pelbagai segmen, antara segmen yang I pernah join segmen aku masih single, jap heh sengal zone..zati nak gelak lima saat sat, oke dah habis gelak, sambung-sambung, selain tu ape yang menarik tentang segmen-segmen yang sengal zone tu adalah pada tempohnyeee, walaupom tempohnye hanya sekejap tapi itulah yang membuatkan orang tergesa-gesa & tidak akan menangguhkan untuk join segmen sengal zone
  • ape yang anda tidak suke tentang sengal zone
hurm so far bagi zati, zati tak pernah tak suke dengan mane-mane blog termasuk blog sengal zone, dunia nie blog bulat, taksuketaksuke tarakkk ape pom dapattt hohhh, haruslah saling sokong-menyokong di antara satu sama lain, tak gitu sengal zone?? XD


oke, dah siap tugasannya, tunggu sahaja keputusan dari sengal zone, btw zati nak ucapkan tahniah dekat sengal zone sebab menang untuk pertandingan header tercantik 2010 =)

kata ati: yang lain kalau nak join boleh terjah sini >> Sengal Zone: Saya Top Ten !

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

6 kritikan membina:

wahida on January 2, 2011 at 1:07 AM said...

gud luck sis...

►AdamXis◄ on January 2, 2011 at 2:12 PM said...

hehehe ramai gak masuk segmen sengalzone nie ek>
thanks jadi follower sy...selamat tahun baru (^^,)

tengkorakemas on January 2, 2011 at 3:09 PM said...

Good luck ye :D

mcm2 juga segmen sengal zone ni ye

zati on January 2, 2011 at 7:39 PM said...

@wahida
thanx kakak =)

zati on January 2, 2011 at 7:40 PM said...

@►AdamXis◄
a'aah hehe, segmen sengal zone memang best, btw welcome, selamat tahun baru =)

zati on January 2, 2011 at 7:40 PM said...

@tengkorakemas
thanx TE, sengal zone memang banyak idea macam ben ashaari ^^

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!