Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Monday, January 3, 2011

sepatutnye tahun baru semakin rajin

hye koranggggg hahahaha *stop it zatiiiii*, tahun baru trademark baru heh??? jadah I gune trademark baru, seperti biasa I dahulukan dengan salam readers, baru sopan gitu XD

sepatutnye tahun baru semakin rajin tapi kannnnnnnn sifat-sifat kemalasan I mula teserlah, oooo-emm-giiii, I bukan malas nak balik kolej tapi I tak sabar-sabar nak balik kolej

kemalasan I mula teserlah untuk menghupdate blog, asal ada je idea untuk merapu meraban untuk hupdate mesti sampai je setengah I taip, lepastu save as draft =.=


malasssssssss kot nak hupdateeeeeeeeee, apepasal laaaaa I pemalas macam nie grrrrrr, tapi disebabkan pemalas nie laaa I hupdate untuk bercakap tentang kemalasan haha

btw untuk korangkorang yang dah balik ke IPT memasing tu, selamat kembali ke alam pembelajaran & selamat kembali untuk menyibukkan diri dengan segala kelas, assignment, quiz dan juga test yang bakal datang muehehehe

kata ati: sampai bileee aku nak jadi pemalas hupdate pom tak tau laaa =.=

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

10 kritikan membina:

hudahazwani on January 3, 2011 at 6:44 PM said...

hahah same la dgn huda zaty..agk malas nak hupdate ini blog..ngeh3...mule2 jer rajin and excitedd..hahaha ^___^

tengkorakemas on January 3, 2011 at 7:25 PM said...

malas2 pun boleh update :) kalau TE malas update, TE blogwalking je XD

Shag on January 3, 2011 at 10:30 PM said...

Selamat Belajar, Zati!

Haip. Malas nak update tak apa. Jangan malas nak study kan? hehe ;)

http://shagcomot.blogspot.com/

zati on January 3, 2011 at 11:05 PM said...

@hudahazwani
haha betol3, siyess malas ngeee XD

zati on January 3, 2011 at 11:06 PM said...

@tengkorakemas
hoho blogwalking, zati bace entry orang tapi tak tinggal jejak, tahap kemalasan dah paling maxima tak boleh nak bendung huhu =.=

zati on January 3, 2011 at 11:06 PM said...

@Shag
thanx, betul2..blogging nie bile2 pom boleh hahahak XD

shahjiehan on January 3, 2011 at 11:07 PM said...

plis2 kamu jgn malas~ hahaha

zati on January 3, 2011 at 11:12 PM said...

@shahjiehan
hahaha

✿ cik atie ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ on January 4, 2011 at 11:37 AM said...

welcome back to school..
jgn mals2 ok

zati on January 4, 2011 at 2:38 PM said...

@✿ cik atie ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶
hoh???? dear...i DAH ABES SEKOLAH laa huhu >.<

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!