Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Wednesday, January 5, 2011

Sengal Zone: Saya Tak Ngantuk Lagi

salam readers, oke buat kesekalian kalinye, harap korang-korang faham lerr ape yang I nak update nie, again again & again about segmen haha

segmen nie untuk blogger yang tak tido lagi, kalau kat tb rancangan jangan tido lagi *kalau tak silap* tapi nie untuk blogger yang tak tido lagi :P

tak laen tak bukan sengal zone punye segmen, kan I dah cakap bab-bab segmen nie I memang sukeeeeeeeee join, kalau boleh semua segmen I nak melantak muehehe

oke sebelum merepek tak tentu hala, jom bermula apekah


  • ape yang anda buat sebelum tido
sebelum I memanjakan diri di atas katil yang empuk berbantalkan bantal yang gebu & diulit mimpi-mimpi yang indah, I akan facebooking & blogging, bace entry orang sampai lebam, kalau rase nak komen I akan komen tapi kalau tak komen I tak tinggal jejak, bukan tu je, I menghadap lappy sampai lebam menyembam sambil menghadap tb, cerita kat astro tu 24 jam, so I layankan je cerita yang dimainkan tu sampaiiiiiiii laaaa I mengantuk baru I tido 

korang buat ape sebelum tido?? nak tau juga, oke apelagi...jom terjah >> Sengal Zone: Saya Tak Ngantuk Lagi

kata ati: muke I muke join segmen >.<

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

12 kritikan membina:

Shaofie on January 5, 2011 at 3:58 AM said...

jemput join segmen dekat blog. mudah je. hehehe.

http://shaofie.blogspot.com/2011/01/segmen-blog-aku-bukan-privasi-lagi-jom.html

teddyuna on January 5, 2011 at 8:09 AM said...

mula2 sy on9.. baca entry.. n komen..
on9 fb .. on9 je ..x chat sesapa..
hehe.. lepas off. terus msej2 ngn bf smpai tertidor

Ryoma Ekhizen on January 5, 2011 at 11:22 AM said...

tgk muka sikit...
ada ker...???
hahhahaha...

kiranyer tb tu lah yg dodoikan zati malam2 erk...

zati on January 5, 2011 at 12:04 PM said...

@Shaofie
whoaaaa segmen, oke akan diterjah =)

zati on January 5, 2011 at 12:04 PM said...

@teddyuna
hehe part yang last tu sweet =)

zati on January 5, 2011 at 12:05 PM said...

@Ryoma Ekhizen
ada ker?? ada ape erk?? huhu

a'aah tb yang dodoikan, xde bf untuk dodoikan wawawawa :P

emieysandra on January 5, 2011 at 3:11 PM said...

kmas blog ni & pink!!
suke3..
~_^

zati on January 5, 2011 at 3:25 PM said...

@emieysandra
thanx sygs, banyak lagi blog-blog laenn yang kemas =)

noor on January 5, 2011 at 5:02 PM said...

nice blog akak sukalah...i folo

zati on January 5, 2011 at 5:06 PM said...

@noor
thanx sygs, bnyk lagi blog-blog laen yg nice hehe =)

AngahSayang2314 on January 5, 2011 at 5:29 PM said...

apa pun angah 4llow yerrr

zati on January 5, 2011 at 5:35 PM said...

@AngahSayang2314
thanx angah, nanti zati akan terjah blog angah =)

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!