Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Tuesday, January 4, 2011

Saya Blogger Kuala Lumpur

salam readers, oke kali nie I nak join segmen oleh BPM pulak, ape itu BPM?? masih tak tau?? BPM tu blog pilihan malaysia, cepat terjah untuk tengok blog BPM tu


segmen nie tentang sahabat blogger mengikut negeri, I nak join tapi tak sempat sebab pakcik bongsu I kahwin haritu, lagipom I ingat segmen tu dah tutup

tengok-tengok tadi azman warwarkan yang segmen tu belum ditutup, segmen tu berakhir pada 10 JANUARI 2010, oke sempat lagi untuk join

ini detail-detail yang perlu ada untuk join:

  • nama anda
zati@izzati
  • status anda
single
  • cara hubungi
boleh contact melalui facebook, twitter & email ke g.juice[at]yahoo[dot]com
  • daerah
selayang
  • tempat tinggal
area taman seri murni, anda google sendiri kalau nak tahu kat mane haha
  • ape yang menarik di tempat anda
I rase kat selayang takde tempat menarikkkk pom, dahlaa nak carik bahan untuk buat kek pom payahhhh, bikin tensen jeeeeeee tapi orang cakap, orang yang cakap bukan I haha, kat sini ada lombong, lombong tu tepi sekolah rendah I dulu, lombong tu dah cantik sekaranggg nie lepas dah diubah suai menjadi tasik & tempat tu dah jadi port untuk orang memancing, mungkin tu laaa kot menariknye, I tengok kat situ tiap-tiap petang mesti ada je yang memancing kat situ, I tak pernah pergi walaupom tasik tu gilergiler dekat dengan rumah I, jalan kaki 5 minit pom boleh sampai, selain tu mungkin kolam air panas tu pom menarik perhatian orang, kolam air panas yang tepi jalan tu, on the way nak pergi rawang tu, tak tau?? kalau tak tau boleh google kolam air panas selayang hahahak

oke, itu je detailnye, tak boleh lebih melebih, sikit-sikit sudahhh, yang nak join tu jom terjahhh >> kategori sahabat blogger mengikut negeri

kata ati: muke I memang muke join segmennn je memanjanggggg >.<

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

9 kritikan membina:

Shag on January 4, 2011 at 10:55 PM said...

Wahh~ Shag dari Putrajaya ;) Kiki. Ayat macam Shag 1st time mai sini je :P

http://shagcomot.blogspot.com/

zati on January 4, 2011 at 10:57 PM said...

@Shag
kikiki :P

AISHA INANI on January 4, 2011 at 11:57 PM said...

halamakkk, tmpt aku dah terlepass!
cisss........

zati on January 5, 2011 at 12:14 AM said...

@AISHA INANI
tempat kamu di mane?? hehe

saya_arief on January 5, 2011 at 3:11 PM said...

saya blogger malaysia.
:D

zati on January 5, 2011 at 3:24 PM said...

@saya_arief
haha baguss tapi di negeri mane? XD

.vna erman. on January 20, 2011 at 12:48 PM said...

blog walking,nice blog
feel free to follow and visit my blog
http://www.vnazone.blogspot.com

zati on January 20, 2011 at 5:16 PM said...

@.vna erman.
thanx, oke

Shahfieq Daniel & Suhaida Sulaiman on January 23, 2011 at 12:29 PM said...

wow. nice blog.

follow saya balik okee;)

http://danielseyda.blogspot.com/

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!