Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Tuesday, January 4, 2011

Sengal Zone: Masuk Bloglist Awak

salam readers, oke I rebut peluang dari sengal zone, I nak rebut peluang untuk masukkan blog I dalam bloglist sengal zone

macam biasa kannn, takkan I join sukasuki daun keladi, mesti ada sebab, I macam dah jatuh hati dengan trademark "sukasuki daun keladi" tu tapi trademark "hye koranggggg" tu pom dah menawan kalbuku miahahaha

nie pasal I malas hupdateeee, bile hupdate je mesti merepek tak tentu pasal, jom kite pergi ke tajuk utama terusssss =.=


  • kenape anda nak masuk bloglist Sengal Zone
sebab I gila trafikkkk, whoaaaa *jawapan kau zati memang tak boleh blaaaa*, bukan sebab gila trafik tapi sebab nak bagi peluang & bukak mata blogger-blogger laen untuk singgah ke teratak I yang tak menarik nie
  • sudi tak anda bekerjasama dengan blog Sengal Zone di lain masa?
opkos sudi, name pom blogger, mestilah kena saling bantu-membantu, hidup kalau menyombong tak ke mane =)
  • secara jujur, pendapat anda tentang blog Sengal Zone?
oke secara jujurnya, blog Sengal Zone memang best, pelbagai segmen yang Sengal Zone buat & semuanya I melantakkkk untuk join haha, blog Sengal Zone ada keunikan yang tersendiri & I percaya blog Sengal Zone akan lebih dikenali ramai satu tika nanti, tak mustahil 
perghhh I rase muka I je kot yang asyik melantak segmen dye nie haha, mane taknye segmen aku masih single & saya top ten tu pom sengal zone yang buat

sengal zone bagi peluang & orang laen taknak rebut, I pom rebutlah peluang tu, bak kata orang "siapa cepat dye dapat" 

oke, untuk korangkorang yang nak join tu jom terjah >> Sengal Zone: Masuk Bloglist Awak, cepatcepat, segmen nie sampai pukul 4petang esok

kata ati: I memang suka join segmen lagi2 kalau syaratnye tak kena tag orang 

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

6 kritikan membina:

Ryoma Ekhizen on January 4, 2011 at 10:43 AM said...

hahahaha dak gila traffc... hehehe

bagus2...
maju kan blogger utk semua...

zati on January 4, 2011 at 2:40 PM said...

@Ryoma Ekhizen
hahaha SRB pom kena majukan blogger juga, yok same-same wawawawa :P

wahida on January 4, 2011 at 5:11 PM said...

bila traffik naik, nuffnang pun naik kan zaty kan? gud luck!!

zati on January 4, 2011 at 5:15 PM said...

@wahida
a'aah, kecing2 $$ hahak, thanx kakak =)

Zulfahmi Abidin on January 4, 2011 at 5:24 PM said...

hahaa.gile traffic.kenape jujurs sgt nie?? hahahhaa.coool.

zati on January 4, 2011 at 7:53 PM said...

@Zulfahmi Abidin
hahahahah alamakkk, terlebih jujur :P

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!