Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Friday, February 4, 2011

Segman Komen Mengomen AVE: Lawa ke blog ni?

hello readers, oke I nak join segmen dari AVE, 1st time I masuk blog dye memang............memang buat I menangis T____T

hehhh takdela sampai menangis cume sebak jewwwwww *aku rase korang faham ape yang aku nak sampaikan dekat "jewwww" tu*, blog dye macam zack zuhairi tapi bukan zack zuhairi, I sebak bile tengok semua video dye, sedihhhh kot *biasalaaa pempuannn, emo terlebih*


dah macam promoter pulak kannnn, siapa yang nak ulas blog siapa sekarang nie??? kalau dah gini gayanye..boleh laa I promote blog orang, siapa yang nak sila tinggalkan komen, oke tipu

okeoke, mengarut tak habis dekat mukadimah jeeeeeee, jom stret to the pointtttt, kalau korang rase korang nak AVE ulas blog korang, jom tekan sini *TEKAN JEEEEE, TAK PERLU RIGHT KLIK BAGAI UNTUK NEW TAB*

I join sebab I nak tau pendapat AVE tentang blog I, kot ada yang kurang..I akan perbaiki, kalau lebih I senyum je :p

kata ati: dah dua hari I tak update sebab ketagih dengan syoknye blogging nie

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

10 kritikan membina:

syAzAnA on February 4, 2011 at 9:08 PM said...

nak join gakkk! keh3

zati on February 4, 2011 at 9:13 PM said...

@syAzAnA
jom2 hehe

Ryoma Ekhizen on February 4, 2011 at 9:16 PM said...

aduh... xder idea laa malam2 mcm nie...

pagi or ptg ley laaa...
kan time2 mcm tu akn amik paper

zati on February 4, 2011 at 9:29 PM said...

@Ryoma Ekhizen
haha SRB, benda nie tak perlu idea :)

nazrul ashraff on February 5, 2011 at 3:24 PM said...

zati tiru aq!! hhaa

zati on February 5, 2011 at 3:55 PM said...

@nazrul ashraff
haha aku tak tiru ko, aku copycate je :P

CikBulat on February 5, 2011 at 6:59 PM said...

CB dah jumpa empunya blog. hahaha. jgn jeles :)

(dah amik banner u)

zati on February 5, 2011 at 7:24 PM said...

@CikBulat
oke..cube untuk tak jeles haha :p

(thanx)

KizZ on February 5, 2011 at 11:51 PM said...

Hoho....Blog zati dah kemas dan cantik dah..perfect kot..haa...tu yang Kiz suka singgah sini..

zati on February 6, 2011 at 12:22 AM said...

@KizZ
huhu itupom zati suruh orang sebab zati malas *biasa laa pemalas tahap gaban tak dapat dibendung* :P

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!