Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Thursday, February 17, 2011

apa yang best bercinta dengan blogger

hello readers, tajuk tak menahan seyhh, tadi lepak-lepak kejap dekat SB, lepastu bro framestone ada buat satu segmen, I nak join & credit this one to Eva Natasha

walaupom I tak ada pengalaman lagi tapi I rase macam nak kupas je isu tentang "ape yang bestnye bercinta dengan blogger"


let's check it out:
  • yang bestnye sebab mempunyai minat yang sama, bagi I..kalau mempunyai minat yang sama itu lagi membuatkan relationship tu bertambah indah 
  • mudah memahami, I tak cakap kalau tak bercinta dengan blogger tak mudah memahami cuma kalau blogger dengan blogger nie macam chemistry tuuuu lebih sikit *susah laa pulak nak explain bagai tentang chemistry nie* 
  • kalau ada ape-ape event/gathering dapat pergi bersama-sama, takdelaa rase malu sangat nak pergi 
  • idea untuk hupdate blog boleh tercetus disebabkan si dye & rase macam berkobar-kobar je nak hupdate blog 
  • lastly I rase sweet sangat bile blogger bercinta dengan blogger
tu je alasan I tentang apa yang bestnya bercinta dengan blogger, I pernah jumpe blogger yang bercinta dengan blogger, memang sweet

kata ati: kalau diberi kesempatan, I memang terase macam nak bercinta dengan blogger lalalarikkkk :P *statement macam hampehhhhh je*

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

32 kritikan membina:

Mohd Fitri on February 17, 2011 at 10:38 PM said...

siapakah blogger itu? hehehe

zati on February 17, 2011 at 10:42 PM said...

@Mohd Fitri
siapakah? tak ada calon ngeee

yana on February 17, 2011 at 10:52 PM said...

haha...apakah3..??
calon3 nye adalah..??
haha..yana tahu ny..

AMIRA ATIYA MYRA_ZOE on February 17, 2011 at 10:54 PM said...

ouch, sweet2 kalau bercinta dgn blogger :D

syAzAnA on February 17, 2011 at 10:58 PM said...

best keh bercinta dgn blogger? hurmmm. best kot. hehe. sukeeeee3.

zati on February 17, 2011 at 10:58 PM said...

@yana
calonnya adalah?? hahaha tak ada calon lorr dear

zati on February 17, 2011 at 10:59 PM said...

@AMIRA ATIYA MYRA_ZOE
sweet kan ngeee XD

fideila on February 17, 2011 at 11:00 PM said...

hehe..macam saya, my bf pun blogger. dia lah yang bagi tips2 kat me.dia dah popular as a blogger.kadang2 poyo jugak sebab cakap dia punya uv n traffik lagi bnyk dari me. nak bandingkan dengan me yang kerdil ni.hehe...xpatut2.

zati on February 17, 2011 at 11:03 PM said...

@fideila
really??? alahai sweetnye *jeles di situ*

kamu boleh kejar dye punya uv & traffik, bersaing secara sihat :)

zati on February 17, 2011 at 11:04 PM said...

@syAzAnA
zati rase macam sweet ngeee XD

Puteri Iqa Izyan on February 18, 2011 at 12:03 AM said...

hish. tgh cri bf blogger nih..
lalala~~

zati on February 18, 2011 at 12:17 AM said...

@Puteri Iqa Izyan
aaa samer, ngeee :P

where on February 18, 2011 at 12:26 AM said...

bes ke?
alamak..bes gak kot..
tp bes ke?
alamak..xbes kot..
(still pusing-pusing)

nazrul ashraff on February 18, 2011 at 12:59 AM said...

ala,haha..benda ni kadg2 terjadi tanpa kita sedar..

cnth ny a couple with b..

tapi a x tw b ada belog..

b pn x tw a ada belog..

tgk2 t'jmpa kat sahabat belogger..tak ke pelik..haha..

the end

zati on February 18, 2011 at 1:01 AM said...

@where
best & sweet ngeee :)

p/s: nk minyak angin tak?? :P

zati on February 18, 2011 at 1:05 AM said...

@nazrul ashraff
kalau secara kebetulan yang macam kau cakap nie lagi sweet

p/s: pssst2 pengalaman sendiri ke??

athirah on February 18, 2011 at 3:16 AM said...

@nazrul ashraff

hahahahahahahaa... mcm korg dua laa.. opsss.. :PPP

zati on February 18, 2011 at 3:44 AM said...

@athirah
aaaaa ouhh tidak, me dengan budak kecikkk?? adeyhhhh =.=

taufiq helios on February 18, 2011 at 10:29 AM said...

whoaaa..sonok kan?kapel blogger

mesmerising_wan on February 18, 2011 at 11:12 AM said...

waha~ blogger tu ape? ahaha bley?
aah kan.. cambest je..
same kepala!

zati on February 18, 2011 at 11:16 AM said...

@taufiq helios
a'aah seronok *care aku cakap seronok tu mcm pernah pulak aku bercinta dgn blogger*

zati on February 18, 2011 at 11:17 AM said...

@mesmerising_wan
aaa blogger tuuuuu *kelip2 mata kejap* :P

bukan macam best tapi sememangnye best, same kepale tuu..whoaa XD

xazryx on February 18, 2011 at 8:03 PM said...

sape tuan empunya blogger tu ?HAHA .

zati on February 18, 2011 at 10:36 PM said...

@xazryx
ouhhh tidakkkk HAHA *takde siapa pom* XD

Puan Besar Shag Yahaya on February 18, 2011 at 11:27 PM said...

Ada lagi Zati cicir. Boleh balas surat cinta secara percuma! Hahaha ;D

zati on February 18, 2011 at 11:37 PM said...

@Puan Besar Shag Yahaya
hahaha betol2, tak payah nak gune setem bagai *ada orang gune posmen lagi ke untuk bagi surat cinta* ngeee XD

tengkorakemas on February 19, 2011 at 11:31 AM said...

boleh selit2 mesej untuk si dia dalam entri hehe

bila kahwin, mesti meriah, bayangkan blogger seluruh negara datang :)

eva.syg.evo on February 19, 2011 at 1:16 PM said...

ahakz....chumil la..^__^

zati on February 19, 2011 at 9:31 PM said...

@tengkorakemas
aaa sweetnye gitu

zati on February 19, 2011 at 9:32 PM said...

@eva.syg.evo
hehe chumil kan XD

axuerha on February 22, 2011 at 12:49 PM said...

already follow awk..

hehe..sweet kan? saya ada kenalan bloger yg brcinta ngan blogger jgk

zati on February 22, 2011 at 8:21 PM said...

@axuerha

yup sweet, wahh bestnye kenalan awak tu XD

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!