Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Tuesday, February 22, 2011

bukan tak nak update, bukan tak nak blogwalking, bukan bukan bukan

hello readers, dah lame I tak hupdate kan?? macam ada yang kisah pulak kau hupdate ke tak zatiiii oiii, I tak kesah pom korang kisah ke tak :))

I bukan saje saje tak nak update, seriously banyak sangat benda I nak update dekat blog nie tapi keadaan tak mengizinkan, yang penting bukan disebabkan sikap "M" I paling tahap maximum tu yeeeee


.result yang I dapat untuk update new entry.

tiap-tiap kali I nak update tiap-tiap kali tu juga jadi macam kat atas tu, kadang-kadang keluar error terus, serious tensen :((

korang boleh bayangkan sendiri kalau I punye blog jadi macam tu semata-mata nak update apetah lagi kalau I nak blogwalking (bw)

serious memang makan masa, I bukan tak nak update, bukan tak nak balas bw korang, bukan bukan bukan, hope sangat korang faham

korang janganlaa anggap I malas nak balas bw ke, malas nak bace new entry korang ke, malas nak komen ke ape ke....seriously rase malas tu tak ada langsung

bile korang cakap macam tu, fikir macam tu suddenly I rase sedih, I rase didesak suruh tengok itu ini kat blog :((

kadang-kadang sampai berhari-hari I tak bukak blog sebab line punye pasal, kalau makan masa sekejap takpe tapi nie alahaiiiiiiiiii

I bukan tak nak tengok, rase nak tengok tu memang ada tapi kalau keadaan line pom macam hape jeeeeeee, macam mane I nak tengok?? once again I betul-betul minta maaf :(

I akan balas semua bw, akan komen banyak-banyak sampai korang muntah hijau bile mane I ada dekat rumah, bile dekat rumah je I rase heaven gilerrrrrr sebab I pakai broadband ayah I gyhahaha

kata ati: bukan senang nak puaskan hati semua orang :(

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

10 kritikan membina:

nazrul ashraff on February 22, 2011 at 11:45 PM said...

zati nak nangis..haha..

mesmerising_wan on February 23, 2011 at 12:06 AM said...

ehehe~ sabau jela ye..
we always support u!!

zati on February 23, 2011 at 1:16 AM said...

@nazrul ashraff
yelaa, kau mane tau aku menangis ke tak :P

zati on February 23, 2011 at 1:17 AM said...

@mesmerising_wan
thanx sebab memahami & for ur support :D

tengkorakemas on February 23, 2011 at 8:22 AM said...

mybe zati patut try pakai windows live writer kot, ramai yg kata mudah update dgn tu, masa offline pun zati boleh tulis entri..

blogger punya..kalau broadband dah limit usage..alamatnya..siput pun lagi laju

axuerha on February 23, 2011 at 8:25 AM said...

cik zati,

thanks jd follower sy yg ke-100, klu buleh email sy nama & alamat, nak pos bende..

axuerha86@yahoo.com.my

zati on February 23, 2011 at 5:08 PM said...

@tengkorakemas
windows live writer?? *baru first time dengar huhu*, thanx untuk cadangan tu :)

tau takpe, siput lagi lajuuuuu

zati on February 23, 2011 at 5:09 PM said...

@axuerha
aaa serious tak sangka, thanx, nanti zati emelkan oke dear :)

Syafiq Rosli on February 25, 2011 at 12:53 PM said...

sabor je lah ye..dugaan tuh

zati on February 25, 2011 at 5:46 PM said...

@Syafiq Rosli
ye, sabar itu separuh daripada iman huhu

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!