Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Thursday, February 17, 2011

ishhhhh celcom nieee

hello readers, dah lamerrr kan I tak update, I bukan tak nak update, I nak update tapi bile nak update je haishhhh ada je halangan

nie semua gara-gara celcom beruk punye pasal, bile dah sayang buat hal grrrrrr, sebelum nie takde pom menggedik buat hal, bile tak buat hal dah tentu-tentu I sayang celcom beruk tu

alih-alih dah di sayang..hurmmm pantang betol kalau sayang sikit buat hal, sayang sikit buat hal, sebab celcom nie jugaaaaaaa laaa berkurun lame *ada laaa dalam seminggu* I tak bukak blog

macam mane nak bukak blog kalau page pom loading tak habis, lemmmmmmm giler, rasenye siput pig pom lagi laju kot berjalan dari beruk nie

boleh bayangkan sendiri kalau page load tak habis, lemmmmm sememangnye lemmmm gilerrr, alahai nak tunggu pommmmm dah tak ada mood =.=

nie berkesempatan I update pom sebab I ada kat rumah, gune maxis broadband rumah gyhahahaha, lepas gian kejap di hadapan blog, line memang terbaekkkk, sayang kau laaa wahai maxis *erkkkk*

untuk yang tinggal jejak tu, nanti I jejak korang balik, untuk yang tag I tu, tinggalkan link kat sini boleh?? maybe I dah terlepas entry tu ke hape ke huhu

kata ati: tak boleh pakai betol celcom nie lalalalala :P

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

4 kritikan membina:

amal_fc1303 on February 17, 2011 at 7:18 PM said...

maxis jugak terbaik wok..

zati on February 17, 2011 at 7:27 PM said...

@amal_fc1303
erkk hahaha maxis memang terbaek, lebiu much2 maxis gyhahaha XD

padin on February 17, 2011 at 7:41 PM said...

masa utk berubah ke maxis hehee

zati on February 17, 2011 at 7:45 PM said...

@padin
hehe tak mampu nak bayar sendiri sebab maxis mahal ngeee

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!