Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Friday, February 25, 2011

blog pink

hello readers, memandangkan line elok + laju gilerrr *aku tak tau ape tak kene dengan celcom, kalau laju laju sangatttt, kalau lembapppppp mengalahkan ciput pig*, korang boleh tinggalkan link untuk I blogwalking (bw) lalalala :P

nuyul tag I untuk join segmen yang dianjurkan oleh blog pilihan malaysia (BPM), let's check it out XD

.full template blog I.

kenape I pilih warna pink dalam blog I??
  • sebabnye warna pink adalah salah satu warna febret I, warna febret I hanya dua sahaja iaitu purple & pink *kalau gabung dua-dua warna nie lagi cantikkk & I sukeeee 
  • kebiasaannye pink serasi dengan perempuan 
  • warna pink salah satu warna yang lembut , mendamaikan & menarik di pandangan mata I
dengan seikhlas hatinye I nak tag dua orang untuk join segmen nie iaitu anith & eika

kata ati: dulu selalu join segmen, rinduuuuu nak join pelbagai segmen macam dulu-dulu tapi keadaan tak mengizinkan

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

14 kritikan membina:

Nurul Afifah on February 25, 2011 at 6:34 PM said...

mesti join ni.!! emm...

zati on February 25, 2011 at 6:42 PM said...

@Nurul Afifah
jom join dear hehe :)

Zulfahmi Abidin on February 25, 2011 at 6:53 PM said...

eh.same lah kite.blog kite pon pink jgk.^_^

zati on February 25, 2011 at 7:12 PM said...

@Zulfahmi Abidin
hahaha fahmi :P

Gadish Lollipop on February 25, 2011 at 7:13 PM said...

sys syg ! blog u comel ! i like it so damn much ! Hidup PINK ! :)

zati on February 25, 2011 at 7:28 PM said...

@Gadish Lollipop
alalala farah, comel betol statement tu hihik, sorry dah lame sis tak singgah blog farah, nanti sis terjah oke dear :)

p/s: blog farah pom ape kurangnye, hidup pink, pink itu comel :D

athirah on February 25, 2011 at 7:55 PM said...

x tag ak pun... sob sob sob ;(

zati on February 25, 2011 at 8:04 PM said...

@athirah
alamak trex hehe, blog trex bukan warna pink ngeh3 XD

►AdamXis◄ on February 25, 2011 at 8:20 PM said...

Assalam...sy pun dh join. Gang BIRU...alololo...ciannye die selamanie naik siput tuut tuu...bgs laa dh laju...tp kn streamyx plak skrg lembab jer...hu3.Zaty sedut speed streamyx sy erk?hu3...nk besarkan mata cam mata zaty skrg @_@

zati on February 25, 2011 at 8:27 PM said...

@►AdamXis◄
wow geng biruuu, biru nyaman hehe.. tu laa dulu naek siput tutttt, sekarang nie dah up sikit, naek kancil pulak gyhahaha..alang-alang line beruk mcm siput tuttt, sye sedut sikit speed streamyx adam, sharing is caring kan hahahaha.. besarkan mata?? mcm menawan mata adam @_@

tengkorakemas on February 26, 2011 at 10:49 AM said...

Geng emas dtg..ecece emasla sgt..ok apa pink,baju raya TE lepas warna pink ki3..

zati on February 26, 2011 at 1:46 PM said...

@tengkorakemas
woww emas, emas like barang kemas $$$$$ hihik, wahh baju raye TE warna pink <3

♥ zuai™ ♥ on February 26, 2011 at 2:41 PM said...

GO PINKKKKK ! <3 LOVE UR BLOGG~

zati on February 26, 2011 at 3:11 PM said...

@♥ zuai™ ♥
huhu thanx

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!