Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Saturday, February 12, 2011

kita umpama satu family

hello readers, oke harinie I rajin sikit nak update, memang tak boleh blaaa kan, nak update pom kene rajin, kalau tak....haishhhh

harinie I nak cakap tentang dorang, dorang nie laa yang buat hidup I ceria tetiap malam, buat I senyum depan lappy, buat I terkekeh ketawa depan lappy sampai rumate pom dah biasa dahhh dengar I gelak terkekeh depan lappy :p

kalau tetiap malam macam nie..takpe laaa takde pakwe pom, dah ceria sebab dorang *hehhhh, tak ada kene mengena kot* siapa dorang tu??

dorang tu ialah mira, yana, fit, haniff dan juga wan, sweet kan 3 laki 3 perempuan?? ehem2 *statement minta pelempang* :p
.segalanya bermula di sini, thanx SB.

I kenal dorang dari sahabat blogger, mostly yang ada fesbuk tau ape itu sahabat blogger, sahabat blogger lebih dikenali sebagai SB :)

I tak lupe lagi macam mane kitorang boleh kenal & sampai bebile I takkan lupe , mase tu si wan nie dye baru download skype, so dye minta skype memasing

so I dengan muke tak malu bagi skype kat dye hahaha, gileeeee tak malu & wan cakap I orang first yang dye add kikiki, terase bangga kejap *jangan marah haaa yana* :p

segalanya bermula pada malam tu, dye add I kat satu group, memang sweet...memasing tak kenal tapi pot pet pot pet macam dah lame kenal *comel betol pot pet pot pet korang tu*

tak sampai seminggu I kenal dorang tapi dah macam satu family, kepale memasing masuk air, tak habis-habis dengan kesengalan

kadang-kadang sampai nak pecah perut pom ada lagi-lagi kalau si fit dengan haniff, adeyhhh memang tak boleh blaaa

rasernye fit, haniff & wan orang kuat dekat SB antara kitorang berenam, I duduk diam je kat sane hahaha, nakal-nakal kat sane takde laa *biasa laa tak fofular*

.zati sayang korang sangatsangat .

gambar nie si yana yang edit, dye rajin bab mengedit nie, nie laa family skype miahahaha, kelakar kot name tu tapi sweet, tak tak tau macam mane nak cakap betape sayangnye kat dorang aicehhhhhh

ape yang I harapkan satu hari nanti kite dapat berjumpe, kalau ada rezeki untuk berjumpe tak kan ke mane..insyaallah :D

korang jangan tinggalkan I okeeeeee, I nangissss korang pujuk balik ngeee, I takut bile I dah sayang korang tetibe korang tinggalkan I, I takuttt sangat ditinggalkan :(((

kata ati: moga jalinan persahabatan antara kite yang seperti family nie akan kekal sampai bebile insyaallah, aminnn :D

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

12 kritikan membina:

Mohd Fitri on February 12, 2011 at 3:10 AM said...

nak jumpa semua satu hari nanti. Insyaallah. lepas ni semua dah sibuk balik, mungkin tak macam sekarang. tapi insyaallah tak lost contact :)

yana on February 12, 2011 at 3:16 AM said...

ye kaka zaty..
yana pon takut ditinggalkan..

='(

zati on February 12, 2011 at 3:22 AM said...

@Mohd Fitri
insyaallah kalau jumpe semua satu hari nanti, kalau nak jumpe lalink senang je kikikiki :p

p/s: no memasing dh ada, jgn menggedik hahaha :))

zati on February 12, 2011 at 3:23 AM said...

@yana
insyaallah takkan dear, kita satu family takkan tinggalkan antara satu same laen, insyaallah :)

Zulfahmi Abidin on February 12, 2011 at 9:13 AM said...

haha.bagus lah.^_^ nati aku pon masuk skali lah ea dlm list skype kau.ops.kau tak suke aku gune kau aku kan.^_^

tengkorakemas on February 12, 2011 at 9:21 AM said...

ye ye (angkat tangan) TE pun tau SB tu apa :D

zati on February 12, 2011 at 11:01 AM said...

@Zulfahmi Abidin
kalau kau ada..aku rase lagi kecoh kot miahahaha

alaa relax laa, gune bahasa aku kau tu sempoi :)

zati on February 12, 2011 at 11:02 AM said...

@tengkorakemas
whoaa SB dah fofular di kalangan blogger XD

Jerung Gergasi on February 12, 2011 at 6:39 PM said...

cool.~.sy budak baru, x smpat nak baik lgi dgn kwn2 SB.

zati on February 12, 2011 at 7:04 PM said...

@Jerung Gergasi
saye pom baru lagi kat SB tu, kawan2 kat SB semuanya sempoi, tak pilih kasih, juz buat muke tak malu untuk komen dorang punye wall post

nazrul ashraff on February 16, 2011 at 3:37 PM said...

kenapa aku rasa jiwang segala bagai..zzzz...haha..chill k..

http://twins-detwin93.blogspot.com/2011/02/contest-senyum-tak-nampak-gigi.html

aku tag..senyum tanpa gigi..haha

zati on February 17, 2011 at 6:40 PM said...

@nazrul ashraff
haha kau cemburu erk?? eleh2 mengaku je lalala :P

erkk tag?? thanx sebab ingat kat aku *kau tag aku maknernye kau ingat aku gyhahaha* insyaallah aku join oke XD

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!