Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Thursday, February 10, 2011

nak seribu daya, tak nak seribu dalih

hello bloggers, dah 4 ke 5 hari I tak update kannn, even I tak update pom I still lagi bukak blog, bace & komen ape yang patut heee :)

btw I bukan tak nak update tapi busy, I busy dengan presentation, dengan assignment, dengan semuanya laa yang berkaitan dengan kolej haha oke tipu


orang lain pom belajar juga, ada juga kuiz, mid-term exam, presentation tapi ada juga masa untuk update blog tak macam I =.=

I rase nak update tapi sikap "m" I tu besar sangat, tahap maximum ouhhh, tak boleh nak bendung lagi wuwuuuu

kalau I rase rajin I akan update boleh?? hahaha okelaa nak seribu daya tak nak seribu dalih kannn :p

kata ati: ada je alasan yang aku bagi, tak gune betol

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

8 kritikan membina:

►AdamXis◄ on February 10, 2011 at 5:32 AM said...

Assalam cik Zaty.Oke2...alasan boleh diterima...kah3.hupdate jugak...yey (^^,)v psycho menjadi...hi3

zati on February 10, 2011 at 5:35 AM said...

@►AdamXis◄
wassalam, alasan biasa sangat dah tuuu untuk student kahkah *kurang jagung betol adam psycho zati*

Ryoma Ekhizen on February 11, 2011 at 4:26 PM said...

@zati

ehm... byk sgt "M"??? bahaya2...
nanty smpai tua ade M tu...
apa2 pun.. post jugak erk...

zati on February 12, 2011 at 3:25 AM said...

@Ryoma Ekhizen
hahaha bahaya tuuu, update sebab kene psycho dengan adam atas tu kikiki :p

yan_n.i.m on February 12, 2011 at 11:43 PM said...

aah, skunk musin bz sket laa.. kije lambak3.. x sempat mane nak hupdate blog.. hee

zati on February 13, 2011 at 12:47 AM said...

@yan_n.i.m
a'aah tu laa kan yunk, bz sesangat, nasib baek ada yang senasib & memahami hihihik :D

gigiAriEma on February 15, 2011 at 2:52 PM said...

skunk bz kot..huhu..gigi pon jrg update.. :)

zati on February 15, 2011 at 4:44 PM said...

@gigiAriEma
ermm tu laa, bz kan, alam student XD

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!