Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Sunday, February 6, 2011

pengalaman pahit manis bersama anonymous

hello readers, oke tau tak ape tu anon?? alaaaa yang dok femes-femes orang bising pasal dye, korang ada kenangan bersama anon??

anon tu nama pendek, name penuh dye ANONYMOUS haaaaaa, amacam kenal bukan???? nak tulis full name dye jenuh pulak, kite shortform kepada anon

anon nie ada dua kategori, kategori pertama kategori yang baek..kirenye dye nak tegur orang tapi tak nak identiti dye diketahui, dye tegur secara baek & membuatkan orang laen acceptable dengan dye punye teguran

lagi satu kategori, kategori hampagas betol kannnnn, kategori hampagas nie laaa yang membuatkan orang laen duk bising tulis entry pasal dye, anon-annoying, hehhhh


kenangan I bersama anon?? opkos lerrrr ada, siapa yang dah lame follow I tentu tau kannnn entry dolu-dolu yang berkaitan dengan anon

serious I paling sadisssss betol dengan anon yang kategori hampagas tu, even kau nak tegur orang pom, tegur baek-baek tak boleh ke?? *tetibeeee je emo* :P

lepastu duk sibuk jadi stalker orang tu, dah tak suke dahlaaa, lagi tak suke lagi tu juga kau stalk dye, kau kondem dye dengan identiti kau yang tak diketahui

rasernye anon jenis hampagas nie tak ada life sendiri kottt ataupom kekurangan kasih sayang, sangatttt sadis ouhhh :P


anon hampagas nie beri faedah juga kengkadang, lagi dye tak suke lagi dye stalk, tiap-tiap mase kalau boleh nak tau perkembangan korang HAHAHA

ada ke orang yang korang kenal sanggup luangkan masa sema-mata nak stalk korang & nak ambil tau tentang perkembangan korang?? nan hadoooooo..hanya anonymous je :P

nie serba sedikit luah perasaan I dekat anonymous jenis hampagas nie, kalau nak tegur salah silap I..boleh je, tak adanya I nak pergi baham pom >.<

kata ati: korang ada pengalaman dengan anon tak??? kalau ada jom pergi sini : pengalaman manis dan pahit bersama anon

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

20 kritikan membina:

aNnE on February 6, 2011 at 2:57 AM said...

tak pernah kena dgn anon..dan harap2 tak kena dgn anon yg hampeh..haha

zati on February 6, 2011 at 3:04 AM said...

@aNnE
whoaa..bestnye :)

gigiAriEma on February 6, 2011 at 8:04 AM said...

anon tuh sena nye pengecut..klw dia brani dia pkai nma dia seniri la kan dear.. :)

Ryoma Ekhizen on February 6, 2011 at 9:05 AM said...

anon... owh kenal laa...
kat sini pun ade pasal anon...

tapi kesah mak anon laa...
hehehehe....

SayaAnonymous on February 6, 2011 at 9:36 AM said...

wahhh..ada banyak pengalaman dengan anon ea? Sabar, sabar..pahit manis hidup kan..hehe..thanx join! anyway, lawa giler blog!

yan_n.i.m on February 6, 2011 at 7:03 PM said...

xpenah ag kene ngn anon..! nak merasa jugak..! ngehehe

zati on February 6, 2011 at 7:39 PM said...

@gigiAriEma
hahak betol3, takpela anon katerkan ngeeee

zati on February 6, 2011 at 7:40 PM said...

@Ryoma Ekhizen
pfttt popular juga anon nie HAHA, mak anon?? kihkih

zati on February 6, 2011 at 7:40 PM said...

@SayaAnonymous
ada juga serba sedikit, pengalaman mematangkan diri wuwuuu, btw thanx biasa2 je XD

zati on February 6, 2011 at 8:15 PM said...

@yan_n.i.m
hahaha agak pelik di situ

zubir othman on February 6, 2011 at 10:26 PM said...

anon2..hehehe

Salam new blogger

nice blog...hehehe

jom singgah blog saya

http://zubir5588.blogspot.com
\segala komen dan cadangan adalah amat dialu-alukan...tq

zati on February 7, 2011 at 1:15 AM said...

@zubir othman
hihik, oke salam perkenalan XD

tengkorakemas on February 7, 2011 at 1:54 AM said...

guna intense debate anon tak berani kacau, sebab kena letak emel..hehe

tapi anon pun takde selera kot nak kacau blog TE hehe..

p/s:ah nikmatnya dpt online...

zati on February 7, 2011 at 2:06 AM said...

@tengkorakemas
kalau macam nie zati pom kene pakai intense debate hehe..anon tak kacau TE sebab TE baek XD

Wan Gerrard on February 8, 2011 at 9:49 PM said...

hehehe nasib baik xde anon cmtu lg kat gerrard :P

zati on February 9, 2011 at 1:02 AM said...

@Wan Gerrard
sebab gerrard baek hihik :P

Areliff on February 9, 2011 at 1:36 AM said...

ehem3x

zati on February 9, 2011 at 11:44 AM said...

@Areliff
sakit tekak ke? nak ubat? hihihik

►AdamXis◄ on February 10, 2011 at 2:35 AM said...

Assalam...cik zati oh cik zaty...hupdate tak entry arinie?hu3...x pernah bg peluang kat anonymous komentor...x syok ouwh kecuali Anon(Sayaanonymous) kat atas nie...sbb die daftar...wakaka

zati on February 10, 2011 at 4:33 AM said...

@►AdamXis◄
arinie tak update entry huhu, hahahak anonymous kt ats tu i loike hahaha

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!