Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Sunday, March 13, 2011

gonjeng, gonjeng, gonjeng erkkk gonjeng???

hello readers, 1st of all I minta maaf sebab dah lame gilerrr tak update walaupun ada yang tak kisah I update ke tidak hahah

harini nak bercakap mengenai gonjeng, ini semua si nazrul punye pasal, banyak-banyak perkataan..perkataan nie yang dye tanye??? nyah betul nazrul nie, sorry nazrul sebab aku tertangguh-tangguh untuk buat entry pasal gonjeng nie, gonjeng=macam comel je bunyinya

  • sejak bile anda mendengar tentang perkataan gonjeng nie
sejak bile erk??? entahlaaaaa, tak tau sejak bile tapi hanya mendengar sahaja orang cakap gonjeng gonjeng padehal entah dorang tau ke tak ape makna gonjeng tu
  • dari siapakah anda mendengar perkataan gonjeng nie??
dari member *kottttt*
  • berapa kalikah anda menggunakan perkataan gonjeng kepada orang ramai??
erkkk *geleng-geleng kepale*, tak pernah gune sebab I sendiri pun tak tau ape makna gonjeng tu
  • pada pendapat anda, apakah maksud perkataan gonjeng??
I tak tau ape makna gonjeng tapi mengikut kefahaman I gonjeng bermaksud sengal *kottt*, kalau sengal tu pernah laa gune *aaaaaa jatuh saham aku*
  • apakah yang anda ingin nasihatkan kepada mereka yang tidak mengetahui ape makna gonjeng??
nasihat I, tak payah tau pun takpe *baik tak I, baik tak I* :P
  • pesanan kepada mereka yang menggunakan perkataan gonjeng
tak sedap laaa perkataan gonjeng tu, panjang sangat statetment "gonjeng" tu, tak yah laa guna erkkk...nazrul, kau tak payah gedik-gedik dah guneeeee perkataan gonjeng tu :p

kata hati: cuti sekolah sudah bermula, alangkah bestnye kalau aku budak sekolah

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

12 kritikan membina:

mr vampire on March 13, 2011 at 4:31 PM said...

sila guna perkataan gonjeng ok? hehe

alyana hamdan on March 13, 2011 at 4:31 PM said...

gonjeng ue adik beradik benggong @ giler lah..adehh..hahaha...
xjatuh pon saham anda..

cik_zetty on March 13, 2011 at 4:38 PM said...

@mr vampire
hahahah sengal kau

cik_zetty on March 13, 2011 at 4:39 PM said...

@alyana hamdan
ouhh yeke hahah, akak tak tau ape makna gonjeng tu, nazrul punyeeeee pasal T_____T

yayadino on March 13, 2011 at 7:27 PM said...

gonjeng means janggal la zaty

cik_zetty on March 13, 2011 at 8:44 PM said...

@yayadino
ouhh yeke hahahah, sekarang nie baru tau ape makna gonjeng ngeh3

pRiNCe on March 14, 2011 at 1:12 AM said...

"entry yg sgt bagus... thniah ye...:) sy ni newbiee lagi... jom bce info mnarik tentang petua orang2 tua untuk jga kecntikan tubuh badan...laki n pmpn"

cik_zetty on March 14, 2011 at 2:19 AM said...

@pRiNCe
entry saye tak ada value & saye blogger yg melukut di tepi gantang, okie akan diterjah :)

CIK GADIS on March 14, 2011 at 3:37 AM said...

gua trtarik nk bca entry neyh sbb gua pnah kena cop gonjeng..muahhahaa!mlm ni bru tau mksd gonjeng tuh apo..sob3! =(

cik_zetty on March 14, 2011 at 9:35 AM said...

@CIK GADIS
hahahah ciaannye kene dicop sebagai gonjeng, sabar ye :D

tengkorakemas on March 14, 2011 at 11:57 AM said...

betul ke gonjeng tu janggal?
bila search google, nampak entri Zati ni no 5 he

cik_zetty on March 14, 2011 at 10:46 PM said...

@tengkorakemas
ermm tak tau gongjeng tu janggal ke, orang cakap janggal huhu

hoho yeke? tak sangka huhu

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!