Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Monday, March 14, 2011

ape pasal dengan blogger nie???? tak faham seyhh =.='

hello readers, harinie I rase hari yang paling serabut dan paling selekeh sekaliiiiiiii untuk I, serious....rase macam haishhhh, nak reverse balik & betulkan ape yang tak betul

btw siang tadi sebelum ke kelas, I online facebook tetibe ada seorang blogger nie tak puas hati dengan I, oke kena tipuuuuuuu

ada seorang blogger perempuan nie yang bernama farah nak jumpe I, jumpe???? menggigil kepala lutut I, itu baru blogger perempuan nak jumpe I, kalau blogger lelaki yang nak jumpe rasernye boleh pengsan kejapppp kot *ek elehhhhhh macam ada pulak blogger lelaki yang nak jumpe kau cik zety oiiiii*

siapa farah?? tak kenal heh?? farah ialah seorang blogger yang I bertemu dari geng blog pink, macam jejak kasih pon ada hihihik

mula-mula ingat tak nak jumpe sebab takut, kepala lutut menggigil kot, last-last jumpe juga sebab dah alang-alang satu taman perumahan, tak sangka ada blogger yang satu taman perumahan dengan I

.farah bagi I.

dye nak jumpe I pastu siap bagi nasi lemak dengan kuih pulak, speechless...murah rezeki I harinie, btw thanx farah, sedap tau..nanti akak *terasa tua* pulangkan balik bekas tu dengan sumtink special :)

atlast berjumpe juga kami walaupun tak lame, tak dapat nak jumpe lelamer sebab time tu pon I nak balik kolej

walaupun dapat jumpe kejap tapi amat-amat bermakna, walaupun farah jumpe akak dalam keadaan keadaan akak selekeh *kot* hahahahah

kata ati: next time kite jumpe, hang out & lepak-lepak lelamer sikit, baru syiokkkkk ngeeee :D



LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

30 kritikan membina:

Puan Besar Shag Yahaya on March 14, 2011 at 10:36 PM said...

Jom lepak reramai ye Kak Zati. Hahaha. Perasan muda Shag neh :P

AMIRA ATIYA MYRA_ZOE on March 14, 2011 at 10:43 PM said...

pergh dapat orng jamu gitu..hohooh

cik_zetty on March 14, 2011 at 10:44 PM said...

@Puan Besar Shag Yahaya
hahahaha sebut "kak" tu slow sikit :p

cik_zetty on March 14, 2011 at 10:52 PM said...

@AMIRA ATIYA MYRA_ZOE
heheheh alhamdulillah rezeki :)

Gadish Lollipop on March 14, 2011 at 10:56 PM said...

hehehe .thnx for this entry . suka dpt jmp sys tau ! BTW . macam mana rasa nasi lemak tu ?ok tak ?

Biey on March 14, 2011 at 11:08 PM said...

nampak sedap jer.. rasa skit..hua..

cik_zetty on March 14, 2011 at 11:13 PM said...

@Gadish Lollipop
hehehe suke juga dpt jumpe farah, nasi lemak tu sedap, rase mcm nk tambah hihihik :D

cik_zetty on March 14, 2011 at 11:14 PM said...

@Biey
mmg sedap, nak ke? dah abis ngeh3

ZACK ENTRY on March 14, 2011 at 11:20 PM said...

wow, sampai macamtu sekali..hehe..ok apa ada orang bagi makanan..:)



btw, kuih tu nampak macam sedap..^_^

cik_zetty on March 14, 2011 at 11:51 PM said...

@ZACK ENTRY
heheheh alhamdulillah rezeki :)

yup2, kuih tu sedap, nak? ada lagi nie :D

amal_fc1303 on March 14, 2011 at 11:54 PM said...

blogger 1 taman..
sng la g gathering sesama nnt..

Firdaus Kasim on March 14, 2011 at 11:59 PM said...

kak zaty, x kotor ke nasi lemak tue sbb kena bawah bekas dalam bekas nasi lemak tue?

tengkorakemas on March 15, 2011 at 12:12 AM said...

best tu blogger satu taman perumahan, boleh gosip2 hehe

cik_zetty on March 15, 2011 at 12:15 AM said...

@amal_fc1303
yup2, boleh konvoi heheh

cik_zetty on March 15, 2011 at 12:17 AM said...

@Firdaus Kasim
kak zaty?? hahah anda sgt gedik ye..nasi tu tak kotor sebab bekas tu bersih, farah yg letak kat dlm nasi tu :)

cik_zetty on March 15, 2011 at 12:17 AM said...

@tengkorakemas
gosip2? heheheh

REDMINIBEE on March 15, 2011 at 12:44 AM said...

hye,cik zetty.!come and join REDMINIBEE CONTEST..;D

Firdaus Kasim on March 15, 2011 at 12:56 AM said...

puan besar boleh ckp.. sy pun nk ckp juga.. hehe.. owh, kalo bersih x pe la.. terkejut juga ada benda masuk dalam nasi lemak tue.. huhu

cik_zetty on March 15, 2011 at 3:37 PM said...

@REDMINIBEE
insyaallah :)

cik_zetty on March 15, 2011 at 3:39 PM said...

@Firdaus Kasim
hehehe..terkejut erk? sekarang nie tak perlu terkejut lagi ngeeee :p

Firdaus Kasim on March 15, 2011 at 6:14 PM said...

orait.. nasi lemak tue adik farah yang buat ekh? dasyat.. hehe

Tips Menghilangkan Rasa Takut Tengok Cerita Hantu

LORD ZARA 札拉 on March 15, 2011 at 8:03 PM said...

wah!

seronok tu.

:)

cik_zetty on March 15, 2011 at 9:11 PM said...

@Firdaus Kasim
hehehe anda sangat gedik ye, mak dye buat :D

cik_zetty on March 15, 2011 at 9:12 PM said...

@LORD ZARA 札拉
cikgu komen entry saye???? *pengsan kejapppp*

hehe :)

Firdaus Kasim on March 15, 2011 at 9:49 PM said...

owh, sdp x? sy nk rasa skit leh? ngee~

cik_zetty on March 15, 2011 at 9:57 PM said...

@Firdaus Kasim
sedap, rase nk tmbah pun ada *muke tak malu hahah*, nak ke? alaa dh abis lerr awk :P

Gadish Lollipop on March 15, 2011 at 11:14 PM said...

wahhh . . sibuk betul cerita psl nasi lemak tuh yea . hahaha . tape2 . nanti kalau mom farah bukak cafe .confrim farah ajak you all semua dtg . nnti boleh la rasa my mom punya masakan such like nasi lemak , rendang danging , mee rebus . all type of cake and biskut :)

cik_zetty on March 15, 2011 at 11:27 PM said...

@Gadish Lollipop
hahahah ini semua firdaus punye pasal ngeh3, pe lagi firdaus? farah dh ajk tu, moh kite pergi hihihik :D

Firdaus Kasim on April 7, 2011 at 1:57 PM said...

kalo mama farah buka restoran, sy org yg pertama akan jadi pelanggan taw.. hikhik!

Tutorial tempatkan iklan Nuffnang di lokasi paling strategik

cik_zetty on April 7, 2011 at 4:44 PM said...

@Firdaus Kasim
hahahah laju je firdaus nie kalau psl mkn :p

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!