Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Tuesday, March 15, 2011

one site-youthster

hello readers, hari nie I nak bercakap tentang laman sosial, segala macam social network seperti myspace, friendster *erkkk ada lagi ke orang gune*, facebook & sebagainye, mesti korang dah familiar kan??

sekarang nie pun orang sibuk duk kecoh TAK TENTU FASAL tentang facebook nak tutup, benda itu gosip je kottttttttt, dah lame kan orang tau yang benda tu HANYA GOSIP SEMATA-MATA, tak perlu nak kecoh sangat lerrrr *abes penuh wall facebok aku dengan benda alah nie* =.='

sekarang nie I nak cakap tentang one site yang baru, I nak memperkenalkan satu sites baru iaitu youthster, ape yang uniknye pada youthster?


I dapat tau site nie daripada firdaus, youthster nie dibangunkan sendiri oleh pelajar malaysia iaitu saudara saiful amin, dibuka secara rasmi pada 7 mac 2011

ape yang menariknye tentang youthster?? macam biasa, kite boleh menambah kenalan & mengeratkan hubungan silaturrahim sesame kite

bukan itu sahaja tapi site ini juga membolehkan kite promote blog kite, korang juga boleh promote new entry dengan secara tak langsung

kalau korang dalam kebosanan, korang boleh layan game sampai lebam yang terdapat di youthster nie, menarik bukan??

marilah kite bersama menyokong hasil usaha bangsa kita sendiri, kalau bukan kite siapa lagi bukan?? jadilah ahli yang terawal

I dah join, korang bila lagi?? berminat untuk join? jom jadi ahli yang terawal nie YOUTHSTER

I nak tag 5 orang rakan iaitu :
- farah
- nazrul
- wan
- anip
- fitri

kata ati: walaupun site nie masih baru tetapi tidak mustahil bukan untuk mendapat sambutan yang menggalakkan :)

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

6 kritikan membina:

Firdaus Kasim on March 15, 2011 at 9:48 PM said...

gud luck zaty.. kalo awk jadi admin mmg bagus..

cik_zetty on March 15, 2011 at 9:56 PM said...

@Firdaus Kasim
heheh thanx admin youthster :)

akugumbira & riang-riang on March 16, 2011 at 8:52 AM said...

menarik la youthster nih.. dia lebeyh kurang fb kew??.. pe yg specialnya..?

cik_zetty on March 16, 2011 at 3:26 PM said...

@akugumbira
yup menarik, specialnye macam yang saye cakap kat dalam entry nie, boleh promote blog, boleh ping blog

Firdaus Kasim on March 16, 2011 at 6:04 PM said...

tahniah zati.. awk dah jadi admin

cik_zetty on March 16, 2011 at 7:10 PM said...

@Firdaus Kasim
thanx awak, saye sendiri pun tak sangka yg saye akan jadi admin, lepasnie boleh laa kite bekerjasama untuk menaikkan lagi new site nie :)

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!