Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Thursday, April 7, 2011

kembali 'hidup' & kisah cinta kita

hello readers, zati & lappy kembali 'hidup', kini I kembali untuk merepek meraban *erkkkk*, sebulan sudah I menyepi dan privatekan blog *kalau korang perasan*

mulanye I terlintas juga untuk tutup blog, tak nak lagi untutk jadi penulis yang merepek meraban di blog tapi I sayang, I sayang dekat blog nie, SAYANG SESANGAT DEKAT ZATI & LAPPY

kadangkala kite perlukan waktu serta masa untuk bersendirian, mencari ketenangan 

thanx to AP sebab bagi semangat dekat I, as a member blogger....ngeh3 *oke AP, dah pandai membahan zati ye, ngeh3* :p

ouhh ye, sekarang nie I handle dua blog, firdaus invite I untuk jadi penulis blog !!kisah cinta kita, blog tersebut berkisar tentang relationship, tentang perasaan tapi ape yang penting bukan tentang relationship kitorang berdua #tettttt *erkkk memang tak ada ape-ape relationship pon, maaf firdaus..zati hanya bergurau* :D

ekceli dye hanya invite I untuk jadi penulis sahaja tapi I gedikkkkk cakap kat dye yang I nak edit blog tu sikit-sikit, haruslah kan I jadi admin blog tu hahaha *bukan gile kuasa erkkk*

I pun tak tau kalau nak edit blog tu kene jadi admin, sorry firdaus..zati tak tau, lepas zati edit..kalau firdaus nak remove zati sebagai admin pun takpe *ayat pasrah* :P

btw...thanx to firdaus lagi sekali sebab bagi kepercayaan kat I untuk menulis di blog tersebut, blog tersebut akan diupdate oleh I sendiri, dye & juga penulis-penulis lain :))

sesiapa yang berminat untuk baca cintan-cintan tu, sila kunjungi di blog kami iaitu !!blog kisah cinta kita, ada pelbagai tips di situ, lepasnie I bagi tips cintan-cintan insyaallah

I bagi tips cintan??? HAHA sungguh tak percaya...*ada perasaan ke aku*, kalau tips-tips tu boleh kami berikan tapi kalau untuk cari jodoh, harap maaf..kami bukan agen cari jodoh *kami sendiri pun tak jumpe jodoh kami lagi*

dapatkan pelbagai tips cinta, satu perasaan & perhubungan di blog !!kisah cinta kita ye *lagi sekali promote*, kalau kat blog zati and lappy nie tak ada tips cintan-cintan, tidak berkisar tentang cintan HAHAHAK

kata ati: rase kekok untuk kembali menulis a.k.a merepek setelah sekian lame menyepi dari dunia blogging

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

12 kritikan membina:

waN Mohd Salim on April 8, 2011 at 1:32 AM said...

salam sye dtang follow .. best sungguh tulisan awak http://wanmohdsalim.blogspot.com/2011/04/masih-ingatkah-dengan-mawar-merah-ini.html

update
masih ingatkah engkau ???????

cik_zetty on April 8, 2011 at 1:50 AM said...

@waN Mohd Salim
thanx, best? *erkk*, terima kasih sekali lagi

p/s: akan ku blogjog di blog anda ngeee

tengkorakemas on April 8, 2011 at 7:56 AM said...

fuiyo..zati kembali dengan title doktor cinta :D

cik_zetty on April 8, 2011 at 8:57 AM said...

@tengkorakemas
hahaha ada-ada je TE nie, zati masih baru dalam bidang doktor cinta nie gyhahahaha :p

hoyahadis on April 8, 2011 at 1:44 PM said...

oo..baru faham sebb ade org baru dalam blog kisah cinta..hu..hu...da ade partner rupanye Firz tu...
akk da lame folo blog Zaty & lappy ni..he..he..jom singgah blog akk..klu sudi leh folo sekali..

cik_zetty on April 8, 2011 at 2:19 PM said...

@hoyahadis
aiyakk...kami hanya rakan kongsi blog kisah cinta, bukan partner ngeee :)

okie..nanti zati singgah :D

Firdaus Kasim on April 8, 2011 at 5:07 PM said...

akhirnya cik zati dah memeriahkan dunia blog.. hehe.. mmg sy nanti2 kan entri terbaru awk nie..

tapi pelikkan, semua admin kt blog jiwang tue tak couple lagi? hehe..

zati, thanks dah edit dgn cantik blog tue.. sy hargai sgt2..

lepas byk awk buat promosi tentang blog tue.. sy x taw nk balas mcmana lg..

lepas nie kalo awk nk apa2 dari sy, awk ckp je k? sy sedia membantu

cik_zetty on April 8, 2011 at 10:26 PM said...

@Firdaus Kasim
hehe walaupun tanpa saye./..dunia blog still meriah ngeeee

sye edit sikit2 je, thanx dekat awk lagi sekali sebab invite sye untuk menulis di blog itu & menjadikan serta membenarkan sye untuk melakukan permbaharuan di blog tersebut

Firdaus Kasim on April 9, 2011 at 2:26 AM said...

sama2 zati.. nnti sy invite awk kt fan page pula ok

cik_zetty on April 9, 2011 at 4:48 AM said...

@Firdaus Kasim
thanx lagi sekali :))

Firdaus Kasim on April 12, 2011 at 2:13 AM said...

sama2 zati :)

cik_zetty on April 12, 2011 at 2:24 AM said...

@Firdaus Kasim
:)

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!